Viralen posnetek nenavadne poteze Kate Middleton

Posnetek s Kate Middleton, ki je v hipu postal viralen, je nastal med njenim obiskom Danske.

27.4.2023 ob 6:25 | Foto: Pool/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Viralen posnetek nenavadne poteze Kate Middleton

Uradni obisk Kate Middleton pri danski kraljici Margareti II. je že preteklost, zgodil se je namreč februarja lanskega leta, posnetek, ki je nastal ob skupinskem fotografiranju, pa je šele sedaj zaokrožil po spletnih omrežjih in postal pravi viralni hit.

Objavljen je bil na Tik Tok profilu The Royal Watcher in prikazuje, kako se gostja šarmantno približa gostiteljici, s katero sta se tedaj pogovarjali o prihajajočem praznovanju platinastega jubileja britanske kraljice Elizabete II. in zlatem jubileju kraljice Margarete II.

Kraj dogodka je bil salon dvorca Amalienborg, dami sta v družbi kronske princese Mary stali na preprogi in pozirali uradnemu fotografu. Kate Middleton je med tem opazila, da je preveč oddaljena od gostiteljice in je neopazno s cik-cak gibi stopal zmanjšala razdaljo.

 

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

Njen zgornji del telesa je pri tem ostal negiben, nasmeh ni izginil z obraza, delale so samo noge, ostri pogledi poročevalcev s kraljevih dvorov so šele po 14. mesecih opazili, kaj se je v resnici zgodilo, sledilci pa so potezo princese pozdravili, češ da kaj takšnega zmorejo le največje zvezde družabne scene.

Čeprav dogodek, ob katerem je nastal, ni več aktualen, je posnetek v zgolj 24 urah po objavi pogledalo več kot dva milijona sledilcev, dobil je več kot 50.000 všečkov in tako je Kate osvojila Tik-Tok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duchess On A Budget - Princess Mary of Denmark (@crownprincessmarystyle)

Danska kraljica Margareta II. je po smrti britanske monarhinje septembra lani prevzela naslov vladarice z najdaljšim stažem vladanja.

Na prestolu svoje dežele je 51 let in je 16. aprila letos praznovala 83. rojstni dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O Y A L L Y . Y O U R S (@royally.yours)

Povzeto po portalu People

Preberite še: Mama Kate Middleton je v resnih težavah

Morda vas zanima tudi: Slovenca tri mesece s kombijem po Skandinaviji: Malo zapravila, doživela ogromno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)