Velika napaka Kate Middleton in princa Williama: voda na mlin princa Harryja

Po mnenju poznavalke sta Kate Middleton in princ William z neudeležbo na pogrebu grškega kralja storila usodno napako.

19.1.2023 ob 12:29 | Foto: Chris Jackson/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Velika napaka Kate Middleton in princa Williama: voda na mlin princa Harryja

Kate Middleton in princ William se nista udeležila nedavnega pogreba grškega kralja Konstantina II. v Atenah in s tem zagrešila usodno napako, saj sta izpustila priložnost, da bi ovrgla nekatere trditve princa Harryja v knjigi Spare, je v kolumni za news.com.au zapisala poznavalka razmer na dvorih Daniela Elser.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wales Family (@kate.william.royals)

Ta je navedla, da se je zadnjega slovesa grškega monarha udeležilo pet kraljev, osem kraljic, devet princes, 13 princev, ena cesarica, en vojvoda, ena vojvodinja, en grof in ena grofica.

"Vendar na fotografijah nekaj očitno manjka, to pa je krščenec pokojnega kralja princ William s soprogo Kate Middleton," je zapisala Daniela in dodala:

"To, da nista prišla na pogreb botra bodočega britanskega kralja in drugega bratranca kralja Karla III. je bila velika napaka."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by History of the Monarchies (@historyofthemonarchies)

"Težko bi rekli, da sta se s tem pokazala v dobri luči, sploh v času, ko princ Harry s kritikami na račun brata v svojih spominih polni naslovnice svetovnih medijev. Ena najodmevnejših Harryjevih trditev v knjigi je, da je kraljeva družina prezaposlena sama s sabo, kratkovidna in sebična, zaradi neudeležbe prestolonaslednika ter njegove soproge na pogrebu bi težko rekli, da njegove trditve ne držijo,"

je še zapisala avtorica in nadaljevala, da je William s tem, ko je ostal v Veliki Britaniji, izpadel len, njegova soproga pa je izpustila priložnost pokazati, da premorejo človečnost in toplino.   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The British Royal Family (@royal_familyofbritain)

"Za družino Wales bi bila svetovna medijska pozornost idealna popotnica za prihajajoče tedne. Trenutno tok propovedi v rokah držita Suseksa in valižanska princ ter princesa potrebujeta nekaj, kar bi preusmerilo pozornost in spremenilo tok medijev.

Z udeležbo na pogrebu bi dobila priložnost za to in bi znova lahko dobila več nadzora nad celotnim dogajanjem," je prepričana Elserjeva.

Pogreba grškega kralja se nista udeležila ne kralj Karel III. in ne njegov naslednik. Monarha je zastopala princesa Anna, princa pa lady Gabriella Kingston.

"To, da je v svojem imenu poslal 55. v vrsti za prestol je v bistvu še slabše, kot če ne bi poslal nikogar," je prepričana avtorica zapisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Royal Family Daily (@britishroyalfamily_daily)

"Monarh in kraljica soproga sta imela za dan pogreba predviden sestanek s predsednico republike Ciper, princ William pa je imel zasebno srečanje," je v izjavi zapisala palača.

Povzeto po portalu Express.co.uk

Preberite še: Princ Harry na zatožni klopi: »Lahko bi vsaj preveril svoje družinsko drevo«

Morda vas zanima tudi: Smrt Lise Marie Presley: še ena tragedija zaklete družine


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)