Kate Middleton je od princa Williama dobila priložnost za umik

Princ William je z zaroko okleval, saj je hotel Kate Middleton zagotoviti, da se res dobro seznani s tem, kaj pomeni poročiti se v kraljevo družino.

29.11.2022 ob 9:02 | Foto: Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Middleton je od princa Williama dobila priložnost za umik

Princu Williamu se tedaj, ko sta bila s Kate Middleton še fant in dekle, ni mudilo z zaroko, saj je hotel svoji sedanji soprogi zagotoviti možnost dodobra spoznati, kaj pomeni poroka v kraljevo družino in ji ponuditi tudi možnost umika, če bi ugotovila, da bi s tem nase prevzela preveliko breme.

Sedaj starša treh otrok, princa Georga, princese Charlotte in princa Louisa sta se poročila leta 2011 potem, ko sta bila osem let par.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Guild Of British Royalty (@theguildofbritishroyalty)

V intervjuju ob objavi zaroke je za ITV News novinarju Tomu Bradbyju pojasnil, da je bil zaradi vsega, kar je doletelo njegovo mamo, princeso Diano izjemno zaščitniški do svojega dekleta, zato je tudi tako dolgo odlašal z zaroko.

"Tako njej kot celi njeni družini sem hotel dati kar največ možnosti spoznati, kakšno je v resnici življenje znotraj kraljeve družine," je povedal.

"To je resničen razlog, da sem tako dolgo čakal z zaroko. Hotel sem, da se prepriča, če to zanjo ne bi predstavljalo prevelikega bremena, hotel sem, da dobi kar največ podpore ter tudi, da bi se, če bi spoznala, da to ni zanjo, lahko umaknila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metro Society (@metrosocietyph)

"Nisem hotel ponavljati napak iz preteklosti. Želel sem ji zagotoviti kar največ možnosti, da bi se lahko prilagodila," je dodal in pri tem imel v mislih njegovo mamo ter njeno izkušnjo s poroko s princem.

Kate se je strinjala z njim: "Vesela sem, da sem imela čas spoznati in razumeti, v kaj se podajam in upam, da bom dobro opravljala svoje naloge in oblikovala lastno prihodnost," je dejala in se nato poklonila Williamovi mami, izjemno navdihujoči ženski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • princess di • (@diana.in.our.hearts)

"Vendar ni pritiska, kajti kot je dejala Kate, ne gre za obujanje preteklosti, nihče nima namena stopiti v čevlje moje mame. Kar je počela, je bilo fantastično, a gre za najino prihodnost, za najino usodo in prepričan sem, da bo Kate s tega vidika opravljala čudovito nalogo."

Dejansko nikoli ni razočarala, s čimer se strinja tudi poznavalka britanske kraljeve družine Kate Nicholl, ki je komentirala nastop Kate na prvem uradnem sprejemu, odkar je po smrti kraljice dobila naziv valižanske princese:

"V novi vlogi je bila videti izjemno samozavestna. Na vsakem koraku je pokazala, kakšna princesa Walesa hoče biti. Prav v tem je največji vir njene samozavesti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

"Sedaj je res že dolgo z Williamom in je nabrala ogromno izkušenj, kako delovati znotraj kraljeve družine. Mislim, da uradni sprejemi zanjo niso nobeno breme. Tudi ob tej priložnosti se je zavedala pomena dogodka in bila je čudovita v vlogi princese.

Dejstvo, da sta Kate in William uradno pozdravila gosta, predsednika Južne Afrike Ramaphosa je bil pokazatelj njunega pomena in moči kot princa ter princese Walesa.

In Kate se je odlično odrezala."

Povzeto po portalu OK Magazine

Preberite še: Ta navada Kate Middleton in princa Williama kraljico zelo moti

Morda vas zanima tudi: Dianina zapuščina, ki za Kate Middleton predstavlja težko breme


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)