Veselje v družini Kate Middleton: nov dojenček

Mlajša sestra Kate Middleton je rodila tretjega otroka.

13.7.2022 ob 9:59 | Foto: Christopher Furlong/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Veselje v družini Kate Middleton: nov dojenček

Pippa Middleton, mlajša sestra vojvodinje Kate, in njej soprog James Matthews sta družinico povečala še za enega člana. Rodil se jima je namreč tretji otrok, hčerka.

Po pisanju časopisa People je deklica na svet prijokala že pred dvema tednoma, le malo potem, ko je Pippa na udeležbi na koncertu pred palačo Buckingham v čast praznovanja kraljičinega platinastega jubileja širši javnosti prvič pokazala nosečniški trebušček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

38-letna Pippa je pet let poročena s 46-letnim Jamesom. Prvi otrok, sin Arhur se jima je rodil leta 2018, tri leta kasneje še hči Grace.

Mamica je z novico o rojstvu tretjega otroka presenetila nekaj dni potem, ko je zaključila magisterij iz pomena športne vzgoje v zgodnjem otroštvu na univerzi Wales Trinity Saint David.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mountbatten-Windsors Fan (@themountbattenwindsors)

Opravljala je raziskavo, kakšen vpliv ima zgodnja vadba na razvoj otroka in kako lahko starši že od rojstva naprej malčke spodbujajo  k gibanju.

V povzetku naloge je zapisa: "Obožujem šport, hkrati obožujem družbo otrok. Hotela sem najti način, kako združiti oboje in hotela sem mamicam zagotoviti kar največ informaciji o pomenu vadbe v zgodnjem otroštvu," je utemeljila vsebino in dodala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duchess of Cambridge (@myroyalduchess)

"Znova se zakopati v študij je zahtevalo nemalo prilagajanja, a imela sem vso podporo ekipe na univerzi in uživala sem pri iskanju ravnovesja med delom, materinstvom, učenjem in pisanjem."

Povzeto po Hello magazine

Preberite še: Dianina zapuščina, ki za Kate Middleton predstavlja težko breme

Morda vas zanima tudi: FOTO: Najljubši počitniški kraji britanske kraljeve družine (Princesa Diana je oboževala ta otok)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)