Transformirana Adele je drugačna zaradi sina

V zadnjem času je shujšala več kot 40 kilogramov.

16.1.2020 ob 9:15 | Foto: GettyImages | Avtor: P. Pa.

Transformirana Adele je drugačna zaradi sina

Oboževalci z Grammyjem večkrat nagrajene pevke Adele so v teh dneh obstali odprtih ust, ko so mediji objavili njene najnovejše fotografije. Bistveno vitkejša in bolj fit, kot smo je vajeni, menda pripravlja novo glasbo, a ni kariera tista, zaradi katere se je odločila za tako drastično spremembo. Če gre verjeti navedbam medijev, naj bi namreč s pomočjo sirtfood diete izgubila več kot 40 kilogramov. 

Revija People je poročala, da naj bi se Adele zavestno odločila za bolj zdrav način življenja predvsem za voljo svojega 7 let starega sina Angela Adkinsa, ki ga je rodila v zvezi z nekdanjim možem Simonom Koneckim.

»Lahko bi se osredotočili le na njeno telesno preobrazbo, a v resnici gre za mnogo več,« je vir razkril omenjeni reviji. »Prišla je do točke, ko se v svoji koži ni več počutila dobro. Vedela je, da mora nekaj spremeniti, saj želi biti najboljša in najbolj zdrava verzija sebe.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Prihaja nova glasba

Bolj kot to, da bi bila videti bolje, si je menda želela, da bi se bolje počutila v svojem telesu. »Med hujšanjem se je osredotočila na to, kako bi postala bolj zdrava in kako bi lahko bolje poskrbela za svoje telo,« so še zapisali. »Pravzaprav ni nikoli šlo za izgubljanje kilogramov. Hujšati je začela, ko je nehala piti alkohol in ko je začela jesti bolj zdravo hrano,« so zapisali in dodali, da zdaj obožuje tudi svojo zunanjo transformacijo. »Je bolj samozavestna, drugače se oblači in nasploh je bolj srečna.«

Poleg tega, da se osredotoča na svoje zdravje, pa se Adele mentalno in fizično pripravlja na promocijo novih skladb. Govorilo se je, da bo leta 2019 izdala nov album, a do tega ni prišlo. »Lansko leto je bilo zanjo zelo naporno. Večkrat je povedala, da je zanjo ustvarjanje glasbe kot terapija. Komaj čaka, da bo vse pripravljeno in da bo lahko svojo novo glasbo delila z oboževalci,« so še zapisali na koncu.

Preberite še: Sanjska služba: Oskrbnik od sveta odrezanega irskega otoka

Morda vas zanima tudi: Kaj o dieti, s katero se spogleduje Adele, menijo strokovnjaki

Morda vas zanima tudi: To je bil prvi korak k premagovanju občutkov, ki sem se jih sramovala (zvezdnice o tem, kako so se soočale s poporodno depresijo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)