Tom Hanks in njegova soproga okužena s koronavirusom

Zvezdnik Tom Hanks je novico o okužbi z novim koronavirusom delil na družabnih omrežjih.

12.3.2020 ob 8:07 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Tom Hanks in njegova soproga okužena s koronavirusom

Zvezdniški par Tom Hanks in Rita Wilson se trenutno mudi v Avstraliji, od koder je igralec na svojem Instagramu v svet poslal novico, da sta oba okužena z novim koronavirusom, piše Reuters.

"Pozdravljeni vsi. Z Rito sva v Avstraliji. Počutila sva se nekoliko utrujena, kot bi bila prehlajena, bolelo naju je telo," je zapisal Hanks. "Počutje se je na trenutke izboljšalo, pa spet poslabšalo, imela sva tudi rahlo povišano temperaturo. Da bi ravnala prav, sva opravila testiranja na koronavirus in izkazalo se je, da sva pozitivna."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

"Dobro, kaj pa sedaj? Pristojne službe imajo protokol, ki mu je treba slediti," je nadaljeval. "Spremljali bodo najino stanje, v osami bova, dokler bo treba in še naprej naju bodo testirali. Storila bova vse, kar je v najini moči, da ne bi škodovala drugim in vas obveščala, kako je z nama. Pazite nase!"

Na dogajanje se je odzval tudi Hanksov sin Chet:

"Da, res je, moja starša sta dobila koronavirus, noro," je povedal v videu na Instagramu in dodal: "Sta v Avstraliji, kjer oče snema film. Ravno sem z njim govoril po telefonu in oba se dobro držita. Sploh nista zelo bolna in nista v skrbeh, upoštevata pa vsa potrebna pravila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

"Mislim, da ni razloga za zaskrbljenost. Prepričan sem, da se bo vse dobro izteklo, hvala za skrb in lepe želje. Ostanite varni!" je zaključil Chet.

Rita Wilson in Tom Hanks sta prvi javni osebi, ki sta v javnosti razkrila, da jima ni bilo dano ubežati koronavirusu.

Preberite še: Renée Zellweger načrte prekrižal koronavirus

Morda vas zanima tudi: Kuhanje v »karanteni«: Čudovite jedi, ki jih lahko naredimo iz pločevinke fižola in pa Koronavirus: Kako obvladovati strah in paniko (odgovarja psihoterapevtka)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)