Sanjski moški 2022: To je prvi odziv Blaža po koncu šova

Kot kaže je zadnjo vrtnico podelil pravi osebi.

18.12.2022 ob 9:32 | Foto: Pop TV | Avtor: P. Pa.

Sanjski moški 2022: To je prvi odziv Blaža po koncu šova

Druga sezona šova Sanjski moški je kot kaže rodila pravo ljubezen. Sanjski Blaž Kričej Režek je v zadnji oddaji podelil zadnjo vrtnico Kristini Miler in videti je, da je ni podelil zaman.

Njegov prvi odziv po koncu snemanja namreč razkriva sledeče:

»Hvala vsem, ki ste bili del tega potovanja z menoj. Šov je bil poln vzponov in padcev, poln izzivov, norih doživetij. Vrtiljak čustev. Na koncu sem našel dekle, ki mi je prineslo toliko veselja in sreče.

Kristina, hvala, da si mi pokazala, kako izgleda prava romanca in da si imela iskrene namene, iskrena čustva, da si me razumela,« je zapisal.

Blaž se je zahvalil tudi produkcijski zasedbi in ekipi, ki mu je mogočila to izkušnjo. »V čast mi je bilo biti del zgodbe.«

Zahvalil se je tudi vsem gledalcem doma in za konec dodal: »Navdušen sem, da vidim, kaj prinaša prihodnost, in komaj čakam, da to delim z vami!«

Oglasila se je tudi Kristina, ki je v komentar pod njegovo objavo zapisala 'vedno' in dodala emotikon srca, v storyju na istagramu pa objavila eno od njenih najljubših skupnih fotografij:

Da je ljubezen med njima trajala tudi po koncu šova, je kmalu za Blažem potrdila tudi Kristina, ki je zapisala:

»Zame je bila to najlepša izkušnja mojega življenja. Tako sem srečna, da sem lahko bila del te sanjskega pravljice, da sem spoznala toliko novih ljudi. Vsem dekletom se zahvaljujem za tak lep sprejem na začetku in da smo se res povezale. Ekipi za zabavne trenutke na snemanju in tebi Blaž, hvala, da si me vedno nasmejal in mi vedno pomagal stopiti iz cone mojega udobja. Hvala ti, da si mi dokazal, da ljubezen na prvi pogled obstaja. Ob vstopu v šov si nisem mislila, da bom spoznala takšno osebo, kot si ti in preprosto hvala, ker si. Zame si vedno dovolj,« je zapisala.

Preberite še: Sanjski moški: Kristina (favoritka za zmago) tarča zlobnih jezikov!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)