Sanjski moški: Blažev oče iskreno spregovoril o boleči ločitvi od mame Barbare

Sanjski moški Blaž Kričej Režek in njegov oče Dejan Režek sta iskreno spregovorila o obdobju, ko se je Dejan ločeval od Blaževe mame.

14.12.2022 ob 4:03 | Foto: Delo | Avtor: S. S.

Sanjski moški: Blažev oče iskreno spregovoril o boleči ločitvi od mame Barbare

Ločitev med Blaževimi starši se je zgodila leta 2009 in je na sanjskega moškega, ki je bil takrat star 10 let, vplivala drugače kot na njegovo sestro, ki je bila stara osem.

"Vsak od njiju je po svoje dojemal to, kar se je zgodilo. Blaž je takoj sprejel, da tako pač je, hči pa je potrebovala dve leti. Takrat so bili starši otrok v njenem razredu večinoma poročeni, skoraj ni bilo ločenih," je povedal oče Dejan in spregovoril tudi o razlogu za ločitev od Barbare Mete Kričej.

"Blaževa mami je precej mlajša od mene, sedem let razlike je med nama. Kot sem razložil prej, vsak je šel v drugo smer. Nenadoma po desetih letih skupnega življenja ugotoviš, da nisi več kompatibilen, ne razmišljaš več na podoben način."

Blaž si danes želi, da bi našel življenjsko sopotnico, s katero bi ostal skupaj čim dlje časa: "Želim doseči, da bi s svojo partnerico ostal vsaj do takrat, ko bo otrok, če ga bom imel, že odrasel. 

Rad bi bil prepričan, da bova skupaj zdržala vsaj toliko časa, torej najmanj osemnajst let.

Opazoval sem otroka ločenih staršev in iz družine, kjer sta starša skupaj. Razlika je velika. Kako natančno to vpliva na posameznika, je seveda odvisno tudi od drugih okoliščin."

Kaj vse sta še razkrila Blaž in njegov oče, si preberite v intervjuju, ki je v celoti dostopen TUKAJ - na delo.si.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)