Pogumna priznanja v šovu Sanjski moški: bojijo se smrti, nasilja, staranja ...

V sobotni oddaji Sanjski moški so se morale tekmovalke soočiti s svojimi največjimi strahovi.

21.11.2022 ob 10:09 | Foto: Pop TV | Avtor: P. Pa.

Pogumna priznanja v šovu Sanjski moški: bojijo se smrti, nasilja, staranja ...

Snemanje resničnostnih šovo je za tekmovalce vedno poln izzivov. Soočajo se s številnimi strahovi in novimi situacijami, ki od njh terjajo veliko poguma in izstop iz cone udobja.

V sobotni oddaji Sanjski moški so se morale tekmovalke soočiti s svojimi največjimi strahovi. Sanjski Blaž je dejal, da si želi, da bi se z novim dekletom, še pred vstopom v zvezo, otresla prtljage in strahov, ki ju bremenijo.

Pred dekleti je bila težka naloga. Na list papirja so morale napisati, česa se v življenju najbolj bojijo. Kasneje so to pred Blažem na glas prebrale. Priznanja nekaterih deklet so bila naravnost šokantna, v nekaterih trenutkih je brez besed ostal tudi Blaž.

Blaž je povedal, da ga v odnosu vedno najbolj skrbi, da bi se pojavil nekdo boljši. »V odnosu me vedno skrbi, da se bo našel neki tip, ki bo več zaslužil, ki bo bolj zanimiv. To je moj največji strah, ker sem že nekaj podobnega doživel.«

Besede, ki so šle težko z jezika

»Ko sem se začela pisati in sem se zavedala, da bom morala to prebrati na glas, sem se začela že tresti,« je dejala Žana. Povedala je, da jo je najbolj strah, da bi umrla zadnja, da bi vsi njeni bližnji umrli pred njo.

A to še ni bilo vse. »O tem mi ni lahko govoriti. Težko se mi je pogovarjat o svojem očetu,« je še dejala.

Suki je priznala, da se najbolj boji staranja. Pravi, da se že pri dvajsetih boji tega, da ji bo zmanjkalo časa in da bo pri petdesetih obžalovala.

Višina in smrt, sta največja strahova Eve Lune. »Bojim se, da bi umrla tako, da bi se zavedala in se nikakor ne bi mogla rešiti. Recimo, da se začneš utapljati, ali da si v neki hiši, kjer gori in da ne moreš ven,« je povedala Eva Luna.

Razkrila je še, da se ji je pri 16-letih zgodilo, da je pozabila olje na ognju, zaradi česar je zagorela kuhinja. »Zadrževala sem solze, saj sem to izkušnjo zaupala le očetu in bližnjim.« Prepričana je, da je ta izkušnja kriva, da se boji smrti in ognja.

Larin največji strah je, da odkrivanja same sebe. »V sebi skrivam veliko talentov in nekega znanja. Strah me je, da ne bi upala pokazati tega, kar nosim v sebi.«

Primorka Tina pa je dejala, da jo je najbolj strah, da si ne bi upala biti dovolj drzna v življenju. »Ne želim si podleči svojim zadržkom ali zadržkom okolice.«

To je Blaža presenetilo, saj se mu zdi Tina zelo drzna. To pa ni bil edini Tinin strah. Blažu je razkrila še, da se boji biti žrtev nasilja v odnosu. »Laži, nezvestosti, nasilje – vse te stvari bi se lahko prej rešile, če bi imela bolj rada sebe in bi znala prej oditi,« je dejala Tina, ki ni želela deliti preveč podrobnosti. »Danes teh stvari ne bi dovolila, ker se imam rada in tega v odnosu ne bi dovolila.«

Preberite še: Je sanjski Blaž res sanjski, če mu ni mar, ali njegovo dekle doživi orgazem?

Morda vas zanima tudi: To moški nevede sporoča z gibi rok (pet kretenj s skrivnim pomenom)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)