Zapustila šov Sanjski moški 2022 in šokirala z izjavo: »Bila sem erotična maserka«

Maja, ki se je v šovu Sanjski moški 2022 borila za Blaževo srce, je šokirala s svojimi priznanji.

17.11.2022 ob 10:57 | Foto: Pop TV | Avtor: P. Pa.

Zapustila šov Sanjski moški 2022 in šokirala z izjavo: »Bila sem erotična maserka«

V letošnjem šovu Sanjski moški je zelo veliko zelo zanimivih deklet. Med tistimi, ki so najbolj pritegnile pozornost javnosti, je zagotovo Maja Grintal, ki odkrito in brez predsodkov govori o spolnosti in odkrivanju užitkov.

Če smo med spremljanjem oddaje in njenih družabnih omrežij mislili, da nas ne more več presenetiti, pa je ob odhodu iz šova poskrbela za nov šok.

Prvič je šokirala, ko je priznala, da se je zagledala v sotekmovalko Arijanno, zdaj pa je v intervjuju razkrila, da je delela kot erotična maserka.

»Dotiki so zame zelo intimna stvar, ki jo zelo spoštujem. In vem, kako je, če se te nekdo dotika, pa si ti tega ne želiš. Sam zmenek z masažo se mi ni zdel primeren, saj se je potrebno z osebo prej pogovoriti, kakšne so njene meje – torej kje se lahko dotikaš in kje ne ter na kakšen način. Sama znam marsikaj – sem odlična maserka tako telesa kot tudi na primer prostate. Veliko stvari sem se naučila, ko sem delala v erotičnem salonu kot erotična maserka. Veliko pa tudi skozi raziskovanje gradiva in na raznih delavnicah,« je v intervjuju za 24ur dejala Maja.

Pred časom je Maja na svojem družabnem omrežju razkrila tudi, da ima profil na platformi Onlyfans. Zapisala je še, da naročnine na tej platformi ne namerava nižati in ponujati vsebin po akcijski ceni, saj ceni svojo senzualnost in erotičnost.

Preberite še: Nasveti za super vročo erotično masažo

Morda vas zanima tudi: Maja (Sanjski moški 2022): »Moške zanima, kako biti bolj vzdržljivi in čuteči ljubimci«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)