Je sanjski Blaž res sanjski, če mu ni mar, ali njegovo dekle doživi orgazem?

Blaž Kričej Režek, Sanjski moški 2022, je raziskovalko užitkov Majo je spraševal, ali ženske res hlinijo orgazme, potem pa dejal, da se sam s tem ne obremenjuje.

19.11.2022 ob 2:09 | Foto: Pop TV | Avtor: P. Pa.

Je sanjski Blaž res sanjski, če mu ni mar, ali njegovo dekle doživi orgazem?

Po dvanajstih epizodah šova Sanjski moški smo si gledalci že lahko ustvarili neko mnenje o sanjskem Blažu. Svetlolasi lepotec je pravi šarmer, dekleta poljublja eno za drugo  in jim meša glave. Pogovori občasno nanesejo na bolj vroče in seksi teme.

Blaž je v zmenkih na samem nekaterim dekletom razkril, kaj mu je všeč in kaj od svojih deklet pričakuje. A kot kaže, ga prav malo briga, kaj dekleta oz. njegova partnerka pričakuje in si želi od njega.

Ko je Blaž od zdaj že izpadle tekmovalko Majo Grintal skušal izvedeti, ali drži, da ženske pogosto hlinijo orgazem. Maja, ki zelo odprto govori o spolnosti in raziskovanju užitkov, mu je pritrdila, a ni bilo videti, da bi ga to pretirano šokiralo. V posebni oddaji Osebno pa je Blaž šel še korak dlje in na vprašanje novinarke odvrnil, da se sam ne obremenjuje s tem, ali ženska doživi orgazem ali ne.

Njegova izjava je mnoge gledalke šova pošteno razburila. Zdi se namreč, da gospod sanjski, sploh ni tako zelo sanjski, če poskrbi samo za svoje potrebe in svoje užitke, za vrhunec partnerke pa mu ni mar. Zakaj mu ni mar? Mogoče zato, ker še ni srečal osebe, ki bi jo resnično in noro ljubil?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

In kako vedeti, ali je partnerju res mar ali ne?

Moški, ki mu je mar, se bo potrudil in poiskal položaj, ki vam bo odgovarjal. Položaj, v katerem vam bo udobno, saj ve, da bo njega do vrhunca pripeljal katerikoli položaj. Moški, ki mu je mar, se ne izogibal vprašanjem o orgazmu.

Med spolnim aktom bo preveril in vprašal, kako vam položaj ustreza in vam dal vedeti, da je tako kot njegov vrhunec pomemben tudi vaš. Moški, ki mu je mar, ne bo hitel. Pred samim aktom se bo posvetil predigri.

Moški, ki mu ni mar, pa se sploh ne bo želel pogovarjati o orgazmu. Že sam pogovor o tem mu je neprijeten, kaj šele, da bi naredil kaj glede tega.

Tisti moški, ki jim je mar, se bodo ljubljena lotili drugače od tistih, ki jim ni mar. Če bo takoj prešel na 'nabijanje', je to znak, da mu ni mar in da je edini cilj njegova hitra potešitev. Očiten znak, da mu ni mar, je tudi ta, da vas moški med ljubljenem ne gleda v oči.

Moški, ki mu je mar, vam bo to pokazal tudi čez dan, ne samo v postelji. S vami bo ravnal kot s kraljico tudi čez dan, ne le v postelji in med rjuhami.

Preberite še: 5 resnic o odličnem seksu, ki jih potešene ženske dobro poznajo

Morda vas zanima tudi: Maja (Sanjski moški 2022): »Moške zanima, kako biti bolj vzdržljivi in čuteči ljubimci«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)