Sanjski moški 2022: Blaž izbral Kristino, tako pa se je odzvala Arijanna

Ste takšen razplet pričakovali? Arijanna je bila prepričana, da bosta po koncu šova Sanjski moški s Kristino ostali prijateljici, a zgodilo se je nekaj drugega.

18.12.2022 ob 9:14 | Foto: Pop TV | Avtor: P. Pa.

Sanjski moški 2022: Blaž izbral Kristino, tako pa se je odzvala Arijanna

Sanjski moški Blaž Kričej Režek je izbral svoje sanjsko dekle. Kljub temu, da se je zelo dolgo zdelo, da je njegova idealna življenjska sopotnica 21-letna Primorka Arijanna Sara di Palma, je njegovo srce izbralo drugače.

Kemije med njim in Celjanko Kristino Miler ni bilo mogoče prikriti. Igrivi nasmehi, spogledljivi in poželjivi pogledi so bili tako zelo očitni, da so tudi gledalci in gledalke začele navijati, da bi Blaž na koncu izbral njo.

In res se je tako zgodilo. Ko je Blaž na zadnji dan predstavil obe dekleti očetu in mami, je ugotovil, da se Kristina med njegovimi počuti nadvse domače.

Da je med njima nekaj več in da bi lahko bila lep in dober par, sta ugotovila tudi starša, a sta mu vseeno svetovala, naj se odloči sam in pri tem posluša svoje srce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

Idealna na papirju, a srce je izbralo drugače

»Spominjam se vseh trenutkov. Vseh zmenkov, vseh pozitivnih in negativnih čustev. Od prvega pogleda, prvega zmenka, prvega poljuba. Prelivajo se spomini, ki jih bom za vedno čuvala,« je tik pred podelitvijo dejala Arijanna, ko je v dolgi rdeči obleki hodila do Blaža.

Blaž jo je prijel za roki, ji pohvalil in se spomnil vseh prvih trenutkov v šovu, ki jih je doživel z njo.

»Tebe sem prvo spoznal, prvo peljal na zmenek in ti si prva, ki sem jo tukaj poljubil. Še zdaj ne morem verjeti, koliko skupnih interesov imava, koliko stvari skupaj počneva in se imava dobro.

Predstavljam si, kako si vse te spomine ustvarjava skupaj. In kako se dopolnjujeva in tudi tekmujeva. Predstavljam si naju kot idealen par, ampak svojemu srcu ne morem ukazovati. Najtežje na svetu mi je sprejeti to odločitev. Hočem, da veš, da nikoli ne bom pozabil teh najinih prvič. Žal ti te vrtnice ne morem podeliti.«

Kljub temu Arijanna ni bila videti pretirano razočarana. Dejala je, da se je dobro odločil in a je Kristina krasno dekle.

»Jaz sem v redu. Je neprijeten občutek, ker sem nekaj začutila do Blaža. Upala sem, da me bo izbral, ker sem si naju predstavljala skupaj. Ta predstava, ki sem si jo naredila v glavi, je bila zelo lepa,« je dejala, ko se je poslovila od Blaža.

Pred tem pa mu je še dejala, da upa, da se bosta lepo razumela, saj namerava ostati del Kristininega življenja.

A kot smo lahko prebirali v zadnjih dneh na družabnih omrežjih se očitno prijateljstvo med njima ni obneslo, saj je Kristina pred dnevi razkrila, da ji gredo vprašanja, ki se nanašajo na njuno prijateljstvo že počasi na živce.

»Meni gre na živce, da me ves čas zasipavate z vprašanji glede nje in določenih 'dram', nisva skregani, ampak po določenem času človek izgubi kontakt,« je odgovorila na eno izmed zastavljenih vprašanj.

Ob njej se počuti sanjsko

Po slovesu je v dolgi črni elegantni obleki prišla Kristina. Vidno nervozna je Blaža prijela za roki in Blaž ji je izlil svoje srce.

»Ko sem te prvič videl, si me čisto sezula in to si uspešno počela vse do danes. Vedno veš, kaj reči, da ostanem brez besed. Res me čutiš. Na začetku tega šova, sem rekel, da ne vem, kaj je namen sanjskega, vem pa da bi se ob tebi počutil sanjsko.

Ampak srce mi pravi, da ne bi rad, da se ta najina zgodba tukaj zaključi. Rad bi, da se tudi ti ob meni počutiš sanjsko. Draga Kristina ali sprejmeš to vrtnico?«

Kristina je kot iz topa izstrelila: »Vedno!« Na koncu pa je še dejala: »Ta izkušnja mi kaže, da ljubezen obstaja. Vredno se je boriti za ljubezen. Vedno.«

Preberite še: To je prvi odziv Blaža po koncu šova Sanjski moški

Morda vas zanima tudi: Sanjski moški: Kristina (favoritka za zmago) tarča zlobnih jezikov!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)