To bo po novem počela Selena Gomez

Selena Gomez se trudi ohranjati optimizem in snuje nove projekte.

6.8.2020 ob 10:30 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

To bo po novem počela Selena Gomez

Selena Gomez se je podala v kuharske vode in ob promocij novega kuharskega šova televizijske mreže HBO Max Selena+Chef pojasnila, kako se spopada z vsem, kar prinaša trenutna pandemija, piše People.

"Mislim, da je v trenutnem predahu mogoče najti tudi veliko dobrega," je povedala 28-letna pevka in igralka ter nadaljevala: "Vendar vsem ni lahko preživljati, kar nas je doletelo. Zlasti ne tistim z duševnimi težavami Tudi sama sem se težko sprijaznila s situacijo, a sem hvaležna in vesela za vso podporo, ki sem jo deležna od ljudi, ki me obkrožajo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Imam čudovite prijatelje, izjemnega terapevta, skušam ohranjati pozitiven pogled na svet. Veliko sem se v tem času naučila o sebi. Veliko sem spoznala o svoji deželi. Več, kot kdaj koli v šoli. Veliko se je spremenilo in za vse to sem hvaležna."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Prejšnji teden se je Selena po kratkem predahu vrnila na družabna omrežja in pojasnila razloge za odsotnost.

"Ker zadnje čase nisem veliko objavljala, imam za vas samo kratko sporočilo," je začela v posnetku na Instagramu."Želim vam povedati, da vas imam rada, da vas pogrešam, da prihaja veliko novosti ter da komaj čakam, da bom vse novice delila z vami. Na začetku tega leta se je veliko dogajalo, zame to ni bilo lahko obdobje in odločila sem se vzeti čas za učenje. Resnično učenje in spoznavanje tega, kaj se dogaja, kako nadaljevati in kakšne bodo moje prioritete."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Sedaj pa vas obveščam, da bom aktivnejša, da vam bom pošiljala več ljubezni in vas obveščala, kaj se dogaja z menoj. In hvala, ker ste bili vedno tam, hvala za podporo in kmalu nasvidenje," je zaključila.

V torek je tako delila kratek vpogled v njeno novo oddajo Selena + Chef, v kateri bo med karanteno v svoji kuhinji ob virtualnem vodenju različnih kuharskih chefov pilila kuharske sposobnosti.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Šov je televizijska mreža najavila letošnjega maja, posneli bodo deset epizod in v njih se bo Selena preizkušala v pripravi različnih jedi iz svetovnih kuhinj.

Chefi se ji bodo pridružili na daljavo, jo vodili skozi pripravo dobrot in z njo delili neprecenljive trike ter nasvete.

Preberite še: Selena Gomez: Komentarji o mojem telesu so me res potrli (VIDEO)

Morda vas zanima tudi: Selena Gomez: "Tega se ne grem več!"


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)