Takšen je danes Luke Dunphy iz Sodobne družine

V seriji igra nerodnega in ne preveč bistrega dečka, v resnici pa je mišičast in ima IQ 150.

21.2.2021 ob 5:40 | Foto: ABC/Modern Family | Avtor: P. Pa.

Takšen je danes Luke Dunphy iz Sodobne družine

Samo 11 let je štel, ko je Nolan Gould prvič zaigral v nadvse priljubljeni seriji Sodobna družina. Danes Nolan, ki je igral vlogo Luka Dunphyja ni nič več podoben dečku iz serije. Iz nerodnega fanta se je prelevil postavnega mladeniča, ki je deležen vse bolj poželjivih pogledov.

Tako kot številnim drugim je tudi Nolanu pandemija koronavirusa pošteno prekrižala načrte. A omejitve, ki so kar naenkrat zavladale svetu, je mladenič obrnil v svojo korist in se odločil, da se posveti osebni rasti in fizični pripravljenosti. Po mesecih trdega dela ima danes Nolan veliko za pokazati.

»Vsak dan sem telovadil uro in pol. Treniral sem skupaj s prijateljem Michaelom, ki je osebni trener. Treniral sem v takšnih prostorih, da sva lahko vzdrževala distanco, zato sem se počutil varno in fit,« je Nolan povedal za People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nolan Gould (@nolangould)

Odloča se, kako naprej

Poleg redne vadbe je del njegove rutine postala zdrava prehrana. Namesto pic in gaziranih pijač, zdaj raje poseže po obrokih z zelenjavo in mesom ter vodi. Trdi treningi in rezultati so ga navdali z optimizmom. Pravi, da je to glavni razlog in motivacija, da vsako jutro vstane pozitiven, še posebej zdaj, ko je ostal brez dela. Nolan je namreč pred 11. meseci posnel zadnjo epizodo serije Sodobna družina in od takrat ni več stopil pred kamere.

»Šest mesecev sem namenil počitku, a zdaj menim, da je čas, da se odločim, kam me bo nesla karierna pot. Eden izmed načinov, kako lahko to dosežem, je tudi ta, da spremenim svoj videz in razmišljanje,« je dejal za People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nolan Gould (@nolangould)

Pa še ena zanimivost. Nolan v priljubljeni seriji igra dečka, ki je neustrašen in ambiciozen. Zaradi svojih dogodivščin pa se pogosto znajde v središču pozornosti. Luke Duphey ne velja za preveč bistrega, a v resničnem življenju je Nolan povsem drugačen. 22-letnik je namreč izjemno inteligenten, je član Mense, njegov IQ pa je 150.

Preberite še: Pretresljivo odkritje Demi Lovato: Droge so uničile moje možgane

Morda vas zanima tudi: Ne boš verjela, ampak emo scena se vrača (FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)