Tako šaljivo Katy Perry primerja materinstvo s poklicem slavne pevke

Katy Perry in Orlando Bloom sta pred dobrim letom postala starša.

30.10.2021 ob 5:05 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters | Avtor: E. N.

Tako šaljivo Katy Perry primerja materinstvo s poklicem slavne pevke

Katy Perry velja za eno najbolj uspešnih pevk na svetu. Pred kratkim je praznovala svoj 37. rojstni dan in dogodku na čast je gostila kultno oddajo Ellen DeGeneres. Na odru se je pojavila v čudoviti bež usnjeni obleki, vodenje pa ji je šlo odlično od rok, saj ji je zbrano publiko nemalokrat uspelo pošteno nasmejati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

V nagovoru publiki najprej razloži, da se je pri Ellen pojavila že enajstkrat, sicer v vlogi gostje. Poleg tega, da se sedaj pojavlja v drugi vlogi, pa se je veliko spremenilo tudi v njenem življenju. Nedavno je postala sodnica v oddaji Ameriški idol, na novo se lahko pohvali z rezidenco v Las Vegasu, najbolj ponosno pa pove, da je pred dobrim letom postala mamica hčerki po imenu Daisy.

Starševstva sta se s partnerjem Orlandom Bloomom izjemno razveselila. Katy je deklici posvetila skladbo Daisies, pred dnevi pa smo na instagramu opazili, da je mali marjetici izjemno predan tudi njen očka. Igralec je namreč na svojem profilu objavil posnetek, kako barva stene otroške sobe. Odel jih je v rumeno barvo, ročno pa jih je nato poslikal z belimi cvetki marjetic. Katy je pod objavo komentirala z besedami »najboljši očka«.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Skratka, videti je, da se v življenju nekdanjega pirata in novo pečene vegaške rezidentke vse vrti okrog male hčerkice, to pa je potrdila tudi Katy med vodenjem šova Ellen. Omenila je, da se je njeno življenje z materinstvom popolnoma spremenilo. Hkrati pa ga je primerjala z življenjskim stilom slavne pop pevke. »Celo noč si pokonci in večino časa v rokah držiš neke vrste steklenico. Na tleh so sledi bruhanja, tvoje prsi pa večino časa gledajo izven majice,« se je pošalila.

Kot lahko vidite v zgornjem videu, je svoji deklici na čast priredila tudi svojo glasbeno uspešnico Roar. V njej govori o vsakdanjem življenju od kar je na svet prijokala njena hči. No, kot je slišati v pesmi, je joka pri hiši Perry-Bloom kar veliko, ne glede na vse materinske težave pa Katy pravi, da na svetu ni lepše izkušnje kot biti mama.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)