Reese Witherspoon iskreno o izkušnji s hipnozo

Igralka Reese Witherspoon se je pri premagovanju določene težave po pomoč obrnila k hipnozi.

17.6.2021 ob 5:07 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Reese Witherspoon iskreno o izkušnji s hipnozo

Reese Witherspoon je priljubljena igralka, ki ima za seboj lepo število vlog in domala vsaka je zanjo prestavljala svojevrsten izziv. Zlasti je, kot je zaupala v nedavnem pogovoru s Tracee Ellis Ross, to veljalo za vlogo v filmu Wild iz leta 2014. Pred snemanjem te se je namreč soočala s tesnobo in strahom, ki ju je premagala s pomočjo strokovnjaka.

45-letna zveznica je v intervjuju za Interview magazine takole opasala, kaj se je dogajalo: "Tri tedne pred začetkom snemanja sem doživljala napade panike. Najbolj strah me je bilo golote, seksualnosti in uporabe drog."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Soul of Cinema (@thesoulofcinema)

"Drugi močan faktor, ki je v meni zbujal neprijetne občutke, je bilo dejstvo, da bom pred kamerami večinoma sama," je pojasnila in dodala:

"Do snemanja omenjenega filma nikoli nisem bila na sceni cele tedne brez soigralcev. Tu pa sem vedela, da bomo vsaj 25 dni samo jaz, kamera in nahrbtnik." Ob vsem tem se je igralki zastavljalo še eno vprašanje. In sicer: Kaj, če mi bo dolgčas?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draculasmistress95

Vse te strahove je morala pred začetkom snemanja premagati, v ta namen se je zatekla k hipnozi. Čeprav bi vlogo lahko zavrnila, je dobitnica oskarja povedala, da je zanjo izjemnega pomena:

"Knjiga Cheryl Strayed, po kateri je nastal film, je čudovita in se me je močno dotaknila. Zlasti, ker govori o tem, kako se moramo ženske reševati same. Ne bo mame, ki bi nas bo rešila. Ne bo očeta, ki bi nas rešil in ne bo partnerja.

Najbolj pomembno sporočilo filma pa je, da glavna junakinja na koncu ostane sama, brez družine, brez denarja, brez službe, brez partnerja in je srečna. Ne vem, če bom še kdaj za katero vlogo tako garala, a ta me je spremenila v sami moji biti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Mama treh otrok je zelo odkrita glede duševnega zdravja ter zlasti stisk, povezanih s pandemijo. Kot je razkrila v enem od intervjujev, se je zgodilo, da se je samo ulegla na tla in jokala. Kajti bila je preprosto preobremenjena.

Prav tako se je spomnila strahov, ki so jo prežemali leta 2002, ko je prvič postala mama. V pogovoru z Drew Barrymore je priznala, da jo je bilo groza, saj ni vedela, kaj in kako početi ter kako krmariti skozi različne vloge življenja.

"Skušala sem najti načine. Tako kot vsaka mama. Skušala sem najti pravo pot in ravnovesje. Tako kot vsak, ki vzgaja otroke."

In zdi se, da ji je na koncu odlično uspelo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Povzeto po portalu E online

Preberite še: Odkriti Thomas Markle: Oprah je grdo izkoristila šibkega moža

Morda vas zanima tudi: Jennifer Garner proti Bennifer: Edina želja njegove bivše


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)