Srce parajoča objava Vanesse Bryant ob obletnici poroke

Te dni bi Kobe Bryant z ženo praznoval okrogli jubilej njune ljubezni.

21.4.2021 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: P. Pa.

Srce parajoča objava Vanesse Bryant ob obletnici poroke

Samo mislimo si lahko, kakšno bolečino je 18. aprila občutila Vanessa Bryant, žena pokojnega košarkarja Kobeja Bryanta, ki je januarja 2020 nesrečno skupaj s hčerko Gianno umrl v helikopterski nesreči. V nedeljo je namreč minilo 20 let od njune poroke.

Vsi, ki poznajo Vanesso, pravijo, da je neverjetno močna in da tudi po njegovi smrti dela vse, kar lahko, da bi počastila pokojnega moža. Na svojem instagramu je objavila poročno fotografijo in zapisala. »Čestitke ob obletnici, dragi. Ljubim te. 20 let.« Na koncu je še dodala srce. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant)

Kasneje je objavila še posnetek skupnih utrinkov, kjer Kobe pove, kako lepo se imata skupaj, da jo ljubi in da sta najboljša prijatelja. Ob tem je zapisala, da ga bo večno ljubila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant)

Ker je nekatere njene prijatelje skrbelo, kako bo Vanessa preživela tako pomemben dan, so jo zasuli s cvetjem, voščili in lepimi mislimi. 

Cat McDonnell, žena Paua Gasola, je zapisala, da jima čestita ob tem jubileju in da sta bila resnično sorodni duši. »To je definicija prave ljubezni. Hvala za tako lep zgled ljubezni,« je zapisala in na koncu dodala še, da je njuna zgodba ena najlepših ljubezenskih zgodb.

Podporo so ji s komentarji izrekli tudi številni zvezdniki. Obilo ljubezni ji je poslala Viola Davis, pa tudi Khloe Kardashian in Kelly Rowland.

Hčerke ji dajejo moč

Vanessa in Kobe sta se poročila leta 2001. Imata štiri hčerke, Natalio (18), Gianno, ki je pri rosnih 13-letih umrla skupaj z očetom, Bianko (4) in malo Capri, ki bo junija upihnila drugo svečko.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant)

Po boleči izgubi januarja 2020 je Vanessa letos prvič spregovorila za People Magazin in priznala, da je bolečina še kako živa. Odprla je svoje ranjeno srce in priznala, da pogosto leži v postelji in joče, ker njena družina nikoli več ne bo takšna, kot je bila. Povedala je še, da so hčerke tiste, zaradi katerih vstaja iz postelje in se trudi, da bo njihov dan čim boljši.

Preberite še: Katie Holmes ob posebnem dnevu delila nove fotografije Suri Cruise

Morda vas zanima tudi: Porušeno zaupanje ali resničen razlog za razhod Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)