Šokantna preobrazba: Nerazpoznavna Billie Eilish na naslovnici revije Vogue

Bille Eilish z naslovnice modne revije Vogue pozdravlja s podobo, v kakršni je nismo vajeni.

3.5.2021 ob 8:30 | Foto: Danny Moloshok/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Šokantna preobrazba: Nerazpoznavna Billie Eilish na naslovnici revije Vogue

Se blondinke res bolj zabavajo? Billie Eilish z novo popolno preobrazbo dokazuje, da ta misel ni iz trte zvita. Dobitnica nagrade grammy je potem, ko je luč sveta ugledala zadnja izdaja britanskega Vogua, pustila nemalo odprtih ust.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Na njej je namreč v podobi, v kakršni je res nismo vajeni: v rožnatim korzetu in ozkem krilu, z visokimi rokavicami iz lateksa, vse skupaj pa dopolnjuje diskreten nakit.

A oblačila niso edino, s čimer je presenetila. Tudi ličila in pričeska so nekaj, česar ne bi povezovali z Billie. Po njihovi zaslugi namreč spominja na seks bombi, kot sta bili Marilyn Monroe in Jane Mansfield. "Nekako se počutim bolj ženstveno," je celoten videz komentirala pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

In kaj je pri celotni zgobi najboljše? Glavni um popolne preobrazbe je Billie sama. Pri njej pa je jo, kot je povedala, navdihnil klasičen starinski seksi videz.

"Dobesedno nikoli še nisem storila ničesar podobnega," je dejala 19-letnica in v smehu dodala: "Razen seveda, kadar sem sama in tako …"

Pevka je sicer znana po tem, da premika stilske meje in se igra s svojo lepoto. Konec koncev je ni strah las barvati v najbolj nore odtenke in na rdeči preprogi nositi svojstvena oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

A kljub svojim stilskim podvigom, Billie priznava, da so bili časi, ko ni sprejemala svojega telesa in se ni dobro počutila v svoji koži, kar je v njenih mlajših letih vodilo v depresijo.

"Če povem po resnici, še vedno sovražim svoj trebuh," je razkrila v odgovoru na vprašanje, zakaj se je odločila za korzet ter hkrati poudarila, da vse odločitve, tudi glede oblačenja, sprejema na podlagi lastnih pogojev in prioritet:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

"Dejstvo je, da lahko počnem, kar me je volja. Moj edini cilj je dobro počutje. Temu bi morali slediti vsi. Če hočete plastično operacijo, pojdite na plastično operacijo. Če hočete obleči oblačilo, za katero nekdo misli, da vam je preveliko …. Požvižgajte se na vse.

Če se počutite dobro, ste videti dobro," svobodno izbiro izpostavlja Billie in dodaja, da zabavni industriji prav nič ne pomaga stereotip klasične seksi ženske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

"Vsaka je lahko seksi. Po drugi strani se mi zdi hinavsko, da je ženska, ki hoče pokazati malo več gole kože in oblin, hitro označena kot cenena pocestnica. In če sem zaradi zadnje podobe to tudi jaz, sem ponosna. Jaz in vsa dekleta smo herojinje.

Bodimo ponosne nase. Bodimo ponosne na svoje telo. Ne glede na to, ali smo ga pripravljene pokazati ali ne. To je naša stvar. Nihče nas zato nima pravice obsojati, je še dejala Ellie, ki je ob nastajanju revije Vogue uživala:

"Obožujem te fotografije in uživala sem med njihovim nastajanjem. Počnite kar hočete. In j … vse ostalo!"

Povzeto po portali E-online

Preberite še: Kate Middleton: Modna muza ob stoletnici Vogua

Morda vas zanima tudi: Beyonce in njena izpoved: Odraščala sem celemu svetu na očeh, zdaj je čas zame


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)