Billie Eilish: Komentarji na Instagramu ji uničujejo življenje

Billie Eilish na Instgramu ne bere več komentarjev, saj si je žaljive in nesramne jemala preveč k srcu.

19.2.2020 ob 9:35 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Billie Eilish: Komentarji na Instagramu ji uničujejo življenje

Da ima slava dve plati, je mlada pevka Billie Eilish po tem, ko je letos domov odnesla več grammyjev, na lastni koži okusila sama. Kajti na njenem Instagram profilu so si z žaljivimi in nesramnimi komentarji dali duška tako imenovani troli, piše People.

"Nesramni komentarji so mi skoraj uničili življenje," je včeraj povedala za BBC in dodala: "Pred dvema dnevoma sem jih nehala brati. Dobesedno pred dvema dnevoma. Nobenih ne spremljam več."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Billie je bila, ko je glasbeno nagrado prejela v petih kategorijah in postala najmlajša izvajalka, ki je osvojila štiri glavne garmmyje, primorana temu prilagoditi objave na družabnih omrežjih. A to je sprožilo plaz negativnih odzivov uporabnikov in sledilcev:

 

"Hujše je, kot kdaj koli prej. Prav zanimivo je, da te ljudje bolj ko si uspešen, bolj sovražijo," je povedala pevka in nadaljevala: "Gre za skupino trolov. Nekateri njihovi komentarji so sicer res smešni. Mislim, da jih prav zato nihče ne ustavi." 

"Noro je, da sem do sedaj brala vse komentarje pod mojimi objavami. Že davno bi se morala prenehati obremenjevati z njimi," je še povedala in pojasnila: "Vedno sem hotela ohranjati stik z občinstvom in se z njim pogovarjati. Določeni posamezniki so to uničili.

Še vedno se rada pogovarjam z mojimi oboževalci in odgovarjam na njihova vprašanja. Hočem to početi, kajti oni so ljudje. Oni so jaz. Oni so moji prijatelji in radi me imajo. A internet uničuje moje življenje. Zato sem ga izklopila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Podporo in razumevanje je še ne polnoletni zvezdi izrazil tudi Justin Bieber, ki je v pogovoru za New Music Daily‘s povedal, da je komaj čakal, da se na sceni pojavi nekdo, ki bo prevzel njegovo vlogo porednega izvajalca, a je opozoril na pasti, ki jih prinaša slava. Zlasti, ko nekoga doleti v rosnih letih:

 "Naj počne vse, kar si želi početi in če me bo kdaj potrebovala, bom tu zanjo. Nočem je izgubiti. Nočem, da bi doživljala tisto, kar sem doživljal jaz. Tega ne privoščim nikomur. Če me bo rabila je vse, kar mora storiti, vzeti telefon in me poklicati. Sem le telefonski klic stran."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

 

Preberite še: Mis Nemčije je razlog za slavje vseh nas, 30 plus (piše: Manca Čampa Pavlin)

Morda vas zanima tudi: Kako je Jennifer Aniston povzročila sesutje Instagrama


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)