Šokantna izpoved Britney Spears: gledali so me golo, bila sem samo lutka

Britney Spears razkriva vse več podrobnosti o svojem življenju pod skrbništvom očeta.

10.3.2022 ob 9:16 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Šokantna izpoved Britney Spears: gledali so me golo, bila sem samo lutka

Potem, ko se je končno osvobodila izpod skrbništva očeta, se Britney Spears prav nič ne zadržuje, ko pripoveduje, kaj vse je doživljala v skoraj 14-letnem obdobju, v katerem je bil zanjo odgovoren Jamie Spears.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bjspears_pl

Tako je v eni zadnjih objav na instagramu razkrila šokantne podrobnosti in nekdanjega skrbnika znova obtožila zlorabe ter kratenja pravice do zasebnosti.

"V svetu, kjer je sprejemljivo hčerko zaklepati in jo v delo siliti sedem dni na teden od osmih zjutraj so šestih zvečer, brez prostih dni, kjer 105 ljudi prihaja v majhno prikolico, brez zasebnosti med kopanjem, jo gledati golo med preoblačenjem, jo omamljati, da ne more niti govoriti," je med drugim zapisala 40-letna nekdanja pop princesa in nadaljevala:

"Vse to se je dogajalo. Dala sem vse od sebe, nato pa so me dobesedno zavrgli. Za svojo družino nisem bila nič več, kot lutka.

Najhuje je bilo to, da so vse odobravali in podpirali ljudje, ki sem jih imela najbolj rada." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears Media (@britneyspearsmedia_ru)

OK magazine je že poročal, da je bil oče skupaj z vsemi, ki so upravljali z življenjem Britney in vodili posle, obtožen nezakonitega prisvajanja denarja, ki ga je pevka zaslužila z neprenehnim delom ter da je bila ta prisiljena v jemanje psihiatričnih zdravil in tudi kontracepcije.

New York Times je v dokumentarnem filmu prikazal, da so nadzorovali kratka sporočila, ki jih je pošiljala in da so bile v njeni spalnici nameščene prisluškovalne naprave.

"Name so gledali kot na manjvredno, bila sem demoralizirana in velikokrat ponižana … Nihče ne bi smel biti v položaju, v kakršnem sem bila jaz," je nadaljevala, preden je pojasnila razloge za njeno šokantno objavo:

"Razlog, da vse to pišem je dejstvo, da je skrbništva konec in to je to??? Vsi so se izvlekli! A nisem še končala. Hočem pravico in ne bom se ustavila, dokler se ne zgodi nekaj s tistimi, ki so me uničevali. Da, uničevali so me!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikael Andersson (@britneyjean_spears_)

Svoj zapis je končala s sporočilom vsem, ki so v njej podobni situaciji: "To sporočilo je namenjeno vsem, katerih življenje je bilo kdaj ogroženo. Niste sami!"

Čeprav je bitka glede skrbništva končana, je Britney prepričana, da bo pravico dosegla na sodišču. Njen odvetnik Mathew Rosengart je odločen, da bodo oče in vsi drugi odgovarjali za svoja dejanja.

Uvodno zaslišanje, kjer bo Britney navedla vse obtožbe, je predvideno za 27. julij 2022.

Povzeto po portalu OK magazine

Preberite še: Jezna Britney Spears družini: Nisem pozabila in nikoli ne bom

Morda vas zaniam tudi: Ljudje si pri Oprah želijo to pop zvezdo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)