Nekdanji mož Britney Spears prekinil svoj molk in o pevki povedal to

Bitka za svobodo Britney Spears se nadaljuje.

3.7.2021 ob 8:24 | Foto: Steve Marcus/Reuters | Avtor: E. N.

Nekdanji mož Britney Spears prekinil svoj molk in o pevki povedal to

Če vsaj malo spremljaš rumene novice, gotovo veš, da se Britney Spears že nekaj let bori proti skrbništvu svojega očeta, ki so mu ga nad njo dodelili pred dobrim desetletjem. Več o tem si lahko prebereš tukaj, v novicah pa vsak dan lahko spremljamo nove in nove podrobnosti te grozljive zgodbe. Gibanje #freebritney je podprlo mnogo pevkinih oboževalcev, pa tudi mnogi znani obrazi, ki so se javno izpostavili v bran nekdanji pop princeski.

Želi najbolje za svoja sinova

Nedavno pa je svoj molk v zvezi z dogajanjem prekinil tudi Britneyin nekdanji mož in oče njunih dveh dečkov Kevin Federline, ki sta sicer stara že 14 in 15 let. »Najbolje, kar bi se lahko zgodilo mami mojih otrok je, da bi bila zdrava in srečna,« je v medije sporočil preko svojega odvetnika Marka Vincenta Kaplana. Naslovil pa je tudi dvome, ki jih ima javnost v zvezi s pretresljivim pričanjem Britney, ki se je zgodilo pred dobrim tednom dni. »Tudi, če vse, kar je dejala [Britney op.a.], ni res, to ne pomeni, da je trenutno stanje v zvezi z njenim skrbništvom najboljše,« je prepričan Federline.

Nekdanji plesalec je svoj triletni zakon s pevko sicer prekinil že leta 2007, njegov odvetnik pa je kljub temu poudaril, da Kevin Britney spoštuje in ji želi le najboljše, saj bo v tem primeru situacija najboljša tudi za njuna dva otroka. »Fanta imata zelo rada svojo mamo in Kevin si želi, da bi z njo lahko imela zdrav in močan odnos,« je medijem pojasnil odvetnik ter dodal, da situacija Spearsove v zvezi z njenim skrbništvom ni skladna z njenimi željami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

»S Kevinom meniva, da je Britney upravičena do prekinitve skrbništva, ki je bilo nad njo določeno po hospitalizaciji leta 2008. Če je to najbolje zanjo, Federline to definitivno podpira,« je še povedal Kaplan. »Spearsova je upravičena do tega, da svet sliši njen glas in njeno plat zgodbe,« je prepričan.

Odvetnik je še dodal, da Federline v sodno bitko za skrbništvo ni nikakor vpleten, vendar svojo nekdanjo ženo podpira in ji želi le najboljše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Preberite še: Angelina Jolie spregovorila o veliki težavi, ki jo ima z otroki

Morda vas zanima tudi: Tako so Primoža Rogliča upodobili v otroški knjigi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)