Britney po pretresljivih razkritjih s posebnim opravičilom za oboževalce

Na sodišču spregovorila o psihičnem terorju očeta Jaimeja.

27.6.2021 ob 8:05 | Foto: Andreas Rentz/Getty Images | Avtor: Š. R.

Britney po pretresljivih razkritjih s posebnim opravičilom za oboževalce

»Želim končati to skrbništvo,« je ameriška glasbena zvezdnica Britney Spears končno na glas zahtevala svobodo, za katero si prizadevajo tudi njeni oboževalci. Po objavi dokumentarca FreeBritney se je na sodišču začela nova obravnava glede skrbništva očeta Jaimeja, ki jo ima »v lasti« že od leta 2008, sprejema odločitve v njenem imenu in upravlja z njenimi financami. Vse se je začelo z živčnim zlomom in duševnimi težavami, njena kalvarija, o kateri je na glas spregovorila te dni na sodišču, pa tako traja že 13 let.

Jaime ji je med drugim prepovedoval stik z določenimi ljudmi, jo silil v glasbene nastope, jo proti njeni volji poslal v psihiatrično bolnišnico in celo dosegel, da so jo vstavili maternični vložek, da ne bi imela več otrok.

Po njenem javnem razkritju pa se je Britney obrnila še k oboževalcem in se jim na socialnih omrežjih opravičila, ker se je vsa ta leta »pretvarjala, da je vse v redu.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

»Moje življenje je morda izgledalo precej sanjsko, k temu vsi stremimo. To je vedno uspevalo tudi moji mami. Ne glede na to, kako slabo se je počutila, zaradi otrok se je vedno pretvarjala, da je vse vredu. To pišem, ker želim ljudem povedati, da moje življenje še zdaleč ni popolno, daleč od tega,« je med drugim zapisala.

»Opravičujem se vsem, da sem se pretvarjala, da je z menoj vse v redu, čeprav ni bilo. To sem storila zaradi ponosa, ker sem se sramovala tega, kar se mi je zgodilo.«

Preberite še: Ljudje si pri Oprah želijo to pop zvezdo

Morda vas zanima tudi: Radikalna poteza Pamele Anderson: Odhajam!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)