Skrivnostna Cameron odstrla del družinskega življenja

Cameron Diaz gre vrtnarjenje dobro od rok in veliko sveže zelenjave v njeno kuhinjo pride z gredic lastnega vrta.

10.6.2020 ob 9:30 | Foto: Stephen Lam/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Skrivnostna Cameron odstrla del družinskega življenja

Cameron Diaz zasebno življenje ohranja zase. Tako zelo, da oboževalcem ni zaupala niti tega, da pričakuje otroka in je novico, da je postala mama v svet poslala šele, ko je njena hči Raddix decembra lanskega leta prijokala na svet.

Zvezdnica sicer tako kot večina prebivalcev Los Angelesa, zadnje tedne s soprogom in hčerko preživlja v karanteni in si ob skrbi za družino čas krajša tudi z zanimivim in uporabnim hobijem: vrtnarjenjem. Na pridelek je lahko upravičeno ponosna, kar je pred nedavnim dokazala s posnetkom pridelanega česna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Cameron rada kuha in prisega na sveže sadje in zelenjavo z njenega vrta. "Naš pridelek česna. Pri tej hiši pojemo RES ogromno česna, pridelanega z ljubeznijo in dodanega obrokom za prijatelje in družino. Porabila bom čisto vse glavice," je zapisala pod objavo.

Pravi, da čas najraje preživlja v kuhinji, kjer z veseljem ustvarja obroke in se trudi, da bi zavrgli čim manj hrane. "Vse ostanke pospravim in jih za pripravo novih jedi porabim naslednji dan," je zaupala v enem od pogovorov.

Kako pa kaj doživlja karanteno? "Imam majhnega otroka, tako da sem v karanteni praktično že ves čas," se je pošalila v zadnjem pogovoru pogovoru s prijateljico in pohvalila soproga Benjija: "Potem ko deklico skopava, jo on položi v posteljo in uspava. V vseh pogledih je čudovit očka."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Cameron med karanteno biva v svojem domu v Los Angelesu, ki je zgrajen v stilu angleških podeželskih hiš in se ponaša s prostorno dnevno sobo, z velikimi okni, šestimi spalnicami, teniškim igriščem in bazenom ter seveda bogatim vrtom.

Priporočamo v branje: Po obiranju jagod ne smemo zanemariti

Preberite še: Najbolj legendarne zgodbe, povezane z zarokami slavnih parov

Morda vas zanima tudi: Igralka Gwyneth Paltrow iskreno: S soprogom sva polovico časa ločena


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)