Tako se je Cameron Diaz s poimenovanjem hčerke poklonila njej zelo ljubi osebi

Cameron Diaz in Benji Madden sta svojo hčerko poimenovala z domiselnim imenom.

22.1.2020 ob 8:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Tako se je Cameron Diaz s poimenovanjem hčerke poklonila njej zelo ljubi osebi

Na začetku prvega meseca letošnjega leta sta Cameron Diaz in njen soprog Benji Madden presenetila z novico, da sta postala starša deklice, ostala pa sta skrivnostna glede natančnega dneva rojstva in celega imena hčerke.

A v javnost so, po zaslugi publikacije The Blast, ki je objavila rojstni list otroka, pricurljale podrobnosti. Hčerko, ki je na svet prijokala 30. decembra leta 2019 ob 13.58 v bolnišnici Cedar's Sinai Medical Center v Los Angelesu, sta zakonca poimenovala Raddix Chloe Wildflower Madden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Blast (@blast) on

Z imenom se je igralka poklonila tudi dobri prijateljici Drew Barrymore, ki je leta 2015 izdala svoje spomine v knjigi z naslovom Wildflower in s katero sta tesno povezani vse od snemanja prvega filma Charlijevi angelčki.

Takole je za  ET lanskega leta njun odnos opisala Drew: "Sva več kot najboljši prijateljici. Cameron mi je kot sestra. Ena do druge sva odkriti, se podpirava, spodbujava, veliko časa preživiva skupaj in si pomagava pri padcih ter se veseliva vzponov drug druge."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

47-letna Cameron je tretjega januarja naznanila, da je postala mama deklice Raddix in na Instagramu zapisala, da bosta s soprogom v zaščito zasebnosti otroka s fotografijami in drugimi informacijami skopa.

"Presrečna sva, da sva novo desetletje začela z rojstvom najine hčerke Raddix Madden. V trenutku je osvojila najina srca in izpopolnila našo družino. Z velikim veseljem deliva to novico, a želiva ohraniti zasebnost malega bitja. Zato ne bova objavljala njenih fotografij in drugih podrobnosti, z izjemo tega, da je resnično, resnično srčkana."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Cameron in Benji sta v zakonski jarem skočila januarja leta 2015 in hčerka ju je razveselila tik pred njuno peto obletnico poroke.

V enih redkih intervjujev je Diazova avgusta lanskega leta za InStyle povedala, da je Madden najboljše, kar se ji je zgodilo v življenju.

"Najina poroka je najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju. Moj soprog je izjemen človek, čudovit partner. Zakonsko življenje ni vedno lahko in zakon zahteva veliko truda ter dela. Le z nekom, ki je pripravljen vanj vlagati prav toliko, kot zakonec, lahko uspe. V zakonu ni 40-60. Je 50-50 in pika."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on

"Ne vem, če sem bila tedaj, ko sva se poročila, resnično pripravljena, a vem, da je Benji poseben," je dodala. "Je preprosto dober moški in skupno življenje jemlje resno. To je res osvežujoče. Hvaležna sem zanj."

Preberite še: Trendi v starševstvu in vzgoji v novem desetletju

Morda vas zanima tudi: Transformirana Adele je drugačna zaradi sina


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)