Shannen Doherty o bitki z rakom: Največje sanje in edini cilj v novem letu

Shannen Doherty kljub težki bolezni ostaja pozitivna, v letu, ki prihaja, pa ima samo en cilj.

14.12.2021 ob 8:45 | Foto: You Tube, Instagram | Avtor: M. FL.

Shannen Doherty o bitki z rakom: Največje sanje in edini cilj v novem letu

Shannen Doherty težko čaka leto 2022. V intervjuju z Nischelle Turner, ki je za ET nastal pred premiero novega filma Trdnjava (Fortress), je igralka pripovedovala, česa vse se veseli v obdobju pred njo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

"Če bi si dovolila sanjariti o tem, kaj naj bi preneslo leto 2022, bi si nedvomno zamislila, da bo na področju onkologije še več raziskav in da bodo znanstveniki končno odkrili zdravilo za raka. To so moje največje sanje.

Kajti kljub temu, da dobro živim in se dobro počutim, še vedno ga imam in verjemite, nihče si ne želi četrtega stadija.

A pri meni je nastopil in vedno je prisoten v mislih ter vselej se sprašujem, kaj še bi lahko storila v prid večje ozaveščenosti, v prid hitrejšega zbiranja sredstev, kaj bi lahko naredila, da bi spodbudila več raziskav, katerih rezultati ne bi pomagali le meni, temveč vsem, ki se soočajo s to boleznijo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Vendar to so sanje, glede največjega cilja za leto, ki prihaja, pa Shannon ostaja realistična ter upa samo, da bo njeno zdravje še naprej stabilno in da bo lahko uspešno bojevala bitko z boleznijo:

"Realno, upam, da bo moje zdravje takšno, kot je. Da bo stabilno, da bom lahko še naprej uživala v družbi soproga, moje mame, mojih prijateljev in da bom lahko delala. Da bom dobivala priložnosti in da bom še lahko snemala z ljudmi, s katerimi rada delam in s katerimi sem vedno hotela sodelovati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Leto, ki se izteka, s profesionalnega vidika za 50-letno igralko sicer sploh ni bilo slabo.

Poleg tega, da je skupaj z Brucem Willsom zaigrala v prej omenjenemu fimu Trdnjava, je posnela tudi film Življenjski seznam (List of Lifetime), za vlogo v katerem si je prislužila nominacijo za Critics Choice Awards.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

"Čudovito mi gre in čudovito se počutim. Presrečna sem, za mano je zanimivo leto, kajti delo je zame neprecenljivo. Ne zgolj kot za igralko, temveč kot za nekoga, ki je zbolel za rakom. Stalno se je treba dokazovati, da si še sposoben delati, da še lahko igraš. Velikokrat ljudem, kot sem jaz, delo zagotavlja pomembno motivacijo in nam pomaga ohranjati voljo do življenja," je pojasnila in dodala:

"Zaradi dela se nam zdi zjutraj vredno vstati. Sama obožujem svoj poklic, vesela sem, da opravljam delo, ki mi je všeč in to, da sem bila nagrajena z nominacijo za nagrado Critics Choice mi res ogromno pomeni."

V zadnjem filmu Dohertyjeva igra generalko Dobbsovo, ki se znajde ujeta v trdnjavi z upokojenim CIA agentom, katerega je zaigral Bruce Willis. Sprva se med njima pojavljajo stalna trenja, nato pa se vname iskrica, ki film navda s posebno magijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE_Dylan&Brenda (@love_dylan_and_brenda)

"Bruce je bil čudovit. Hitro sva se ujela in odlično sva sodelovala. Vedno bom hvaležna za izkušnjo ob tako veliki zvezdi, kot je on, katerega čisto vse filme sem gledala že od malih nog."

Vloga je torej Shannen ležala, čeprav je sprva dvomila, da je primerna zanjo:

"Ko sem prejela scenarij in ga brala, sem bila v dvomih. Mislila sem si, da ne bom zmogla. Sebe si nisem predstavljala v tej vlogi. A James Cullen Bressack (režiser) mi je ob mojih dvomih zastavil le eno vprašanje: Si igralka? Odgovorila sem, da seveda sem. Torej zmoreš, je dejal. In Zmogla sem."

Preberite še: Pretresljive fotografije Shannen Doherty o bitki z rakom: Ni lepo, je pa resnično

Morda vas zanima tudi: Smrt oblikovalca, ki je pretresla modni svet


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)