Shakira šokirala s še eno maščevalno potezo

Očitno Shakira še ne namerava končati vojne med njo in njenim bivšim.

24.1.2023 ob 8:20 | Foto: Piroschka Van De Wouw/Retuers, Instagram | Avtor: M. FL.

Shakira šokirala s še eno maščevalno potezo

Kolumbijska pevka Shakira zadnje dni preseneča z maščevalnimi potezami, ki jih usmerja proti nekdanjemu partnerju bivšemu nogometašu Gerardu Piqueu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira & Pique (@shakiraypique)

Najprej ga je popljuvala v pesmi Out of Your League, ki je v hipu postala velik hit in na Youtubu in je v samo petih dneh dosegla 134 milijonov ogledov, nato je na balkon hiše v Barceloni obesila veliko črno čarovnico, ki gleda proti domu njene nesojene tašče. Zdaj pa španski mediji pišejo o njeni novi potezi.

Tabloid Marca je objavil vest, da so fotografi na dvorišču zvezdnice opazili mešalec za cement in iz tega zaključili, da je okoli svoje hiše začela graditi zid, s katerim bi se povsem ogradila od tašče, ki je njena najbližja soseda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira ugibanj ni komentirala, prav tako o novem domnevnem podvigu bivše molči Pique, ki se je do sedaj na hudomušen način odzival na njene provokacije.

"Zamenjal si ferrarija za twingo, zamenjal si rolex za casio," poje zvezdnica. Nekdanji nogometaš pa ji je vrnil, da je podjetje casio njegov poslovni partner in da so to ure, ki so večne, na delo pa se je po izidu pesmi nasmejan pripeljal v twingu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borimbora Blog (@borimbora)

Shakira in Pique sta razhod najavila v začetku junija prejšnje leto. Skupaj sta bila 12 let, nikoli se nista poročila, v razmerju sta se jima rodila dva sinova, Milan in Sasha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Kmalu po koncu zveze je v javnost prišla vest, da je razlog za njun razhod Clara Chija Marti, študentka odnosov z javnostjo in zaposlena v podjetju Kosmos, katerega lastnik je bivši nogometaš in s katero se je od nje 12 let starejši  Pique zabaval tudi, ko sta s Shakiro uradno še bila par.

Da ji partner ni zvest, je pevka odkrila po zaslugi  …. marmelade. Med njeno daljšo odsotnostjo je namreč nekdo jedel tisto, ki je ne njen bivši in ne otroka nikoli niso marali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

A Pique in Clara se na na takšne in drugačne poteze Shakire ne ozirata in ni videti, da bi ju ovirale pri njuni zvezi. On je mladenki celo plačal manjši estetski popravek na obrazu, in ko sta se nazadnje skupaj pojavila v javnosti, sta na tekmi ekip, ki tekmujejo v ligi kraljev (Kings Leag), delovala tako, kot pač delujejo sveži zaljubljenci.  

Razhod je Shakiri očitno zagotovil ustvarjalna krila, saj že pripravlja nov hit, tokrat v sodelovanju s so-rojakinjo iz Kolumbije, s pevko Karol G in viri blizu zvezdnice pravijo, da gre za še eno močno pesem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

Povzeto po Express.co.uk, Daily mail Online in Marca

Preberite še: Štirje tipi žensk, ki jih moški nikoli ne pozabijo

Morda vas zanima tudi: Odmevna ločitev znanih Slovencev: to je na svojem profilu objavil Alex


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)