Severina praznuje 50 let: teh njenih posnetkov še niste videli (VIDEO)

Hrvaška glasbena zvezdnica Severina Vučković praznuje okrogli jubilej.

21.4.2022 ob 11:56 | Foto: Pixsell | Avtor: Š. R.

Severina praznuje 50 let: teh njenih posnetkov še niste videli (VIDEO)

Hrvaška glasbena zvezdnica, ki z glasom in stasom že vrsto let navdušuje po vseh ozemljih nekdanje Jugoslavije, danes obeležuje življenjsko prelomnico. Praznuje namreč 50. rojstni dan. 

Čestitke so se usule že ponoči, med drugim jo je do solz spravila njena dobra prijateljica, splitska fotografinja Sonja Dvornik, ki je na instagramu objavila kolaž še nikdar videnih zasebnih posnetkov Severine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Dvornik (@sonjadvornik)

Kljub letom pa Severina še vedno deluje na vrhuncu življenjske moči, četudi je njeno življenjsko in karierno pot pretreslo kar nekaj hudih škandalov. Močno jo je prizadela objava zasebnih intimnih posnetkov s tedanjim partnerjem Milanom Lučićem leta 2004. Pornografski film se je kot ogenj širil po spletu, Severina pa je v intervjuju za Sobotno prilogo leta 2013 o tem dejala, da tedaj ni mogla niti stopiti iz hiše, kaj šele na oder.

»Najbrž bi bilo neumno reči, da pri filmu nisem sodelovala, mar ne? A to, da se tvoja intima izrabi tako, se mi zdi ... srhljivo. Da bi nekdo lahko razumel, kaj to pomeni, mora to doživeti na svoji koži. Ko se to dogaja drugim, si ne znaš predstavljati, kako ponižan se počutiš. To sem doživela kot psihično in medijsko posilstvo. Mislila sem, da se sploh ne bom več vrnila na estrado.«

A ko se je za tem končno postavila na noge, našla srečo v objemu srbskega poslovneža Milana Popovića, jo je prizadela še hujša tragedija. Leta 2013 je njun zakon razpadel in začel se je hud boj na sodišču za skrbništvo njunega sina Aleksandra.

Leta 2019 je Popović dobil polno skrbništvo nad njim, Severina pa ga je lahko videvala le vsak drugi konec tedna. Lansko leto je Severini na sodišču vendarle uspelo nazaj pridobiti polno skrbništvo. 

Le malo pred tem je sicer razpadla njena zveza z Igorjem Kojićem, s katerim sta veljala za sanjski par.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Njena glasbena kariera se je začela v osemdesetih, v 30 letih ustvarjanja je izdala 12 albumov in spisala številne pesmi za druge glasbenike. Kot igralka je nastopila tudi v štirih filmih in se poskusila tudi v gledališču. Posebno vez je tam stkala tudi s slovenskim režiserjem Tomažem Pandurjem, njegova smrt je tudi njo močno prizadela.

Severina pri 50 letih morda izgleda bolje kot kdajkoli prej, navdušuje s svojo energijo in drznimi opravami. Se spomnite severina tudi iz začetka devetdesetih, ko se je še uveljavljala na glasbenih odrih? Tukaj je nekaj njenih največjih hitov.

Preberite še: Neprecenljivo: Severina leta 1991 na maturantskem plesu v Drnišu (VIDEO)

Morda vas zanima še: Pretresljiva izpoved Severine: “Mama me po porodu pet mesecev ni mogla vzeti v naročje”


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)