Ross razkril: Prijatelji združeni še ta mesec

Ali sedaj res končno prihaja ponovna združitev serije Prijatelji?

4.8.2020 ob 5:45 | Foto: Francois Durand / Stringer, GettyImages | Avtor: E. N.

Ross razkril:  Prijatelji združeni še ta mesec

Že leta in leta čakamo na nadaljevanje serije Prijatelji, David Schwimmer, ki je svoje telo posodil liku Rossu, pa je v nedavnem intervjuju končno povedal več o tem.

Že dolgo se šušlja in ugiba, da se bodo na malih ekranih ali celo filmskem platnu ponovno oglasili Rachel, Joey, Monica, Pheobe, Chandler in Ross, ravno slednji pa je v zadnjem času o tem povedal nekaj malce bolj konkretnega. No, pravzaprav ne Ross, pač pa David Schwimmer, ki je v nedavnem intervjuju z Jimmyjem Fallonom spregovoril o seriji Prijatelji.

Kot si lahko ogledaš v zgornjem videu,  je televizijski voditelj Davida povprašal, kdaj lahko gledalci pričakujemo združitev Prijeteljev. Ta je dejal, da se imajo igralci omenjene serije že dolgo časa načrt dobiti, da bi posneli nadaljevanje serije. Kot pravi, seveda ne bi šlo za nadaljevanje v smislu, da bi igralci sledili scenariju in uprizarjali zgodbo, kot smo bili vajeni, temveč bi šlo bolj za poglobljen intervju oziroma pogovor priljubljenih igralcev.

Čeprav je bilo načrtovano, da se bodo igralci dobili že spomladi, je načrte pokvarila epidemija z vključujočo strogo karanteno, zaradi česar se pogovor žal ni mogel zgoditi. A to še ne pomeni, da se omenjena združitev ne bo zgodila. Schwimmer je namreč v pogovoru namignil, da se »prijatelji« utegnejo dobiti že v avgustu. Mi seveda trdno stiskamo pesti, da jim uspe in že težko čakamo, da priljubljene igralce vidimo na enem kupu.

Igralci bodo takrat namreč zagotovo spregovorili o vtisih iz zaodrja ter več povedali tudi o svojih vtisih ter lastnemu dojemanju karakterjev, ki so jih uprizarjali. Na to temo je Davida malce podrezal tudi televizijski voditelj, ki ga je zanimalo, ali sta bila Rachel in Ross tudi v resnici na pavzi, kot se gotovo spomniš kultnega stavka »WE WERE ON A BREAK!«, ki sta ga v prepirih vzklikala omenjena lika. David je pojasnil, da po njegovem mnenju sploh ni vprašanja, ali sta bila na pavzi in da se je Ross z vso pravico v tistem času zapletel z drugim dekletom.

Za več pojasnil pa bomo morali očitno počakati še nekaj dni. Upamo, da nam res ne bo potrebno čakati dlje.

Priporočamo še: Zgodba Slovenke iz New Yorka: Belci ne bomo nikoli res razumeli, kako je na drugi strani

Morda vas zanima tudi: Zvezdnika devet mesecev skrivala ime, Taylor Swift naj bi ga razkrila


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)