Kanye West: So čudni tviti in predsedniška kandidatura klic na pomoč?

Čudnim tvitom moža Kim Kardashian ni konca. Kaj se dogaja?

24.7.2020 ob 5:40 | Foto: Anthony Harvey/GettyImages | Avtor: E. N.

Kanye West: So čudni tviti in predsedniška kandidatura klic na pomoč?

Če vsaj z enim priprtim očesom spremljaš dogajanje v Hollywoodu, si gotovo opazila, da se v družini Kardashian West dogajajo precej čudne stvari. Ne sicer tako čudne, kot smo v preteklem tednu pisali o Britney Spears, a glede na tvite, ki se na Twitter profilu raperja Kanye Westa vrstijo iz ure v uro, se je slednji očitno ponovno znašel v težavah.

Da ima raper bipolarno motnjo in še nekatere druge težave z mentalnim zdravjem, so mediji prvič opozorili že po njegovem škandalu na podelitvi glasbenih nagrad VMA leta 2009, ko je Kanye nenapovedano skočil na oder ter pevki Taylor Swift, ki je prejela nagrado, med njenim govorom izpulil kipec iz rok ter v mikrofon oznanil, da bi nagrado namesto nje morala prejeti Beyonce. Svet je bil zgrožen nad potezo, Kanyev ugled je bil omadeževan, zvezdnik pa naj bi nato odšel na zdravljenje v Indijo, kjer naj bi razrešil svoje težave.

Za nekaj časa je nato izginil iz pred oči javnosti, leta 2011 pa se je pričela njegova zveza s slovito Kim Kardashian, katere življenje ni nič kaj skrito in pritajeno. Najprej je kazalo, da gre za klasično kratko zvezo, kakršnih smo vajeni v Hollywoodu, a že dve leti kasneje je na svet prijokala North, njuna prva hčer. Kasneje se je zvezdniški par tudi poročil ter povečal število članov svoje družine in še pred letom dni sta v mnogih intervjujih skupaj kazala prostore svoje nove hiše oziroma družinskega templja, kot sta ga poimenovala.

Podpira Trumpa, ne podpira Trumpa

Par se seveda ves čas pojavlja v medijih, a objave velikokrat dvigujejo veliko prahu. Morda se spomniš, kako je lansko leto Kanye oznanil svojo podporo predsedniku Trumpu, slednji pa ga je povabil celo k sebi v Belo hišo. Raperjevi oboževalci so bili nad potezo precej šokirani, kmalu pa je Kanye nato oznanil, da Trumpa ne podpira več. Še več, pred mesecem dni je sam vložil kandidaturo za prihajajoče predsedniške volitve. Mnogi so ugibali, ali gre le za namerno vzbujanje pozornosti, da bi prodal več svojih albumov in oblačil. Kanye je nato kandidaturo preklical in … jo kasneje ponovno vložil. Hm? Precej čudno, saj od potencialno bodočega predsednika ne bi pričakovali te vrste neodločnosti.

Svet se je zato pričel resno spraševati, kaj se dogaja v ozadju, pred dnevi pa so se pričele vrstiti vse te čudne objave na Twitterju. Začelo se je na novinarski konferenci za predsedniško kandidaturo, kjer je Kanye pričel govoriti o tem, kako njegova mati pred desetletji ni želela narediti splava, ko je izvedela, da se je v njenem trebuhu pričelo razvijati njegovo življenje. In kako je pred leti enako storila Kim, ko sta izvedela, da se v njenem telesu razvija mala North. Po teh besedah je padel v solze in nadaljevanje srečanja je postalo precej kaotično, kar si lahko ogledaš v spodnjem videu.

Zmedeni čivki

Mediji so se na popolnoma zmeden govor odzvali različno, piar služba družine Kardashian pa je zopet namignila na težave z raperjevim duševnim zdravjem. In nato so se na njegovem Twitterju začeli vrstiti obtožujoči stavki, ki so napadali Kim, Kris Jenner in njeno družino. Kanye ju je obtožil, da ga želita zapreti v zdravstveno ustanovo, da ga želi Kris izrabiti, da je prepričan, da mu Kim ni zvesta in podobno. Objave brez repa in glave se kar niso in niso končale in vsakih nekaj minut smo lahko opazili novo, kar lahko opaziš tudi spodaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye__tweets) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye__tweets) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye__tweets) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye__tweets) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye__tweets) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye__tweets) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye__tweets) on

Kim prekinila molk

Kim in Kris, ki jo je, mimogrede, Kanye v svojih tvitih primerjal celo s korejskim diktatorjem, sta se v začetku vzdržali komentarjev, to sredo zvečer pa je izjavo za javnost končno izdala raperjeva žena, ki je situacijo užaloščena označila za bipolarno epizodo, katera naj bi zopet zajela njenega moža. »Kot mnogi že veste, Kanye trpi za bipolarno motnjo. Kdorkoli, ki ima to bolezen ali pa je za njo zbolel njegov bližnji, ve, kako neverjetno težko in boleče je razumeti takšno motnjo. Sama o težavah doma nikoli nisem govorila, saj sem zelo zaščitniška do otrok, prepričana pa sem tudi, da si Kanye zasluži pravico do zasebnosti, ko govorimo o njegovem zdravju,« je zapisala na svojem Instagramu.  Prosila je za razumevanje in sočutje v tej težki situaciji.

Spomnimo, da je bipolarna motnja duševna bolezen, za katero so značilna obdobja manije oziroma evforičnega razpoloženja, ki jim sledijo obdobja hude potrtosti in depresije. Posamezne epizode lahko trajajo tudi več tednov, lahko se pojavi tudi paranoja, kakršno lahko najverjetneje trenutno opazimo pri Kanyetu. Bolezen se sicer da nadzorovati z ustreznimi zdravili, a jih je treba jemati redno in večinoma vse življenje.

Kako se bo razpletla zgodba in kakšen učinek bodo na družino pustili raperjeve izjave, da se želi ločiti in da je prepričan, da mu družina Kardashian želi le slabo, lahko le ugibamo. Seveda pa Kanye Westu vsi želimo, da bi se čim prej počutil bolje.

Preberite še: #FreeBritney: Kaj se dogaja z Britney Spears?

Morda vas zanima tudi: Kim Kardashian in Kanye West odprla vrata svojega doma (FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)