Razkrito ozadje pogovora princa Harryja z bratom in očetom po odmevnem intervjuju

Princ Harry je po gostovanju pri Oprah govoril z bratom in očetom, a pogovor ni bil najbolj ploden.

17.3.2021 ob 5:20 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Razkrito ozadje pogovora princa Harryja z bratom in očetom po odmevnem intervjuju

Princ Harry se je po odmevnem intervjuju z Oprah pogovarjal s princem Williamom in princem Charlesom, vendar pogovor ni bil najbolj ploden, je po pisanju časopisa The Sunday Times povedala ameriška poročevalka Gayle King.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gayle King (@gayleking)

Gayle, ki je tesna prijateljica tako z Oprah kot z Meghan Markle, je včeraj v oddaji CBS This Morning razkrila, da je govorila s Harryjem in njegovo soprogo ter da ji je par zaupal, da je rdečelasi princ stopil v stik z bratom in očetom:

"Moj namen ni širiti govoric, a poklicala sem ju in vprašala, kako se počutita in če je Harry poklical očeta ter brata. Povedala sta mi, da so se slišali, vendar pogovori niso bili ravno konstruktivni. Sta pa obe strani veseli, da sta se vsaj začeli pogovarjati.

Mislim, da Harryja in Meghan najbolj moti  to, da v palači trdijo, da bi radi nesoglasja rešili zasebno, še vedno pa na dan prihajajo zgodbice, usmerjene proti Meghan."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

Kot je še povedala Kingova, noben član kraljeve družine od intervjuja še ni govoril z vojvodinjo. Ta je Oprah med drugim zaupala, da njen sin Arcie ni bil deležen kraljevega naslova in kraljeve zaščite, ter da je bila znotraj palače izražena zaskrbljenost glede njegove barve kože. Kdo stoji za tem ni znano, znano je le, da to nista kraljica ter njen soprog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Archie Harrison (@archiehmsussex)

Tudi te točke se je dotaknila Kingova: "Mislim, da je za Harryja in Meghan najbolj frustrirajoče dejstvo, da se je srž pozornosti usmeril na rasizem znotraj kraljeve družine, kajti, kar sta želela izpostaviti sama je dejstvo, da ju palača ni zaščitila pred neusmiljenim tiskom in ni zanikala lažnih, z njima povezanih zgodb, ki pa so nedvomno imele tudi rasni predznak.

In dokler ne bo pojasnjeno resnično ozadje celotne zgodbe, bo težko storiti korak k spravi. Verjamem pa, da si vsi želijo, da bi do nje na določeni točki vendarle prišlo. Konec koncev, gre za družino princa Harryja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Point De Vue (@pointdevue)

Preberite še: Član kraljeve družine, ki je bil zaskrbljen zaradi barve kože Archieja

Morda vas zanima tudi: Princ Harry razkril, kdo in kako manipulira s kraljico


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)