Razkrito, od kje Harryju in Meghan denar za tako razkošen dom

Princ Harry in Meghan Markle sta morala za svoj dom odšteti zajeten znesek.

2.9.2021 ob 8:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Razkrito, od kje Harryju in Meghan denar za tako razkošen dom

Posodobljena verzija biografije princa Harryja in Meghan Markle z naslovom Iskanje svobode (Finding Freedom) je razkrila še nekaj skrivnosti iz zasebnosti para, ki, zlasti odkar je za seboj pustil kraljevo življenje, dviga veliko prahu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Med drugim so v novi različici knjige pojasnjene nekatere podrobnosti glede nakupa 15 milijonov dolarjev (skoraj 13 milijonov evrov) vrednega posestva v Kaliforniji, kjer Meghan in Harry živita s svojima otrokoma.

Kako sta si torej lahko privoščila razkošen dom?

Kljub temu, da je Harry vnuk kraljice, je skupaj s soprogo za hišo vzel hipoteko, kot bi to storil vsak normalen par. Tako piše v knjigi, ki sta jo napisala novinarja Omid Scobie in Carolyn Durand:

"Ko sta se odločila za nakup posestva, ki meri 30.000 kvadratnih metrov in na katerem je hiša z več kot 1600 kvadratnimi metri bivalne površine, sta tako, kot običajno to storijo pari, vzela hipoteko."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldbar Real Estate Network (@goldbar)

Na prvi pogled ju je očarala prostranost okolice, po kateri lahko neovirano teka njun dvoletni sin Archie, kmalu se mu bo pridružila še sestrica Lilibet, ki je na svet prijokala junija letos.

Par je očarala tudi širša okolica, saj je prepričan, da ta nudi idealne pogoje za vzgojo družine, med drugim dovolj zasebnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tommy Lightfoot Garrett (@tommylightfootgarrett)

Na posestvu je zasebno igrišče za malčka z veliko tobogani, gugalnicami, plezalnimi stenami in predori, tudi preostali deli nepremičnine še kako odstopajo od povprečja.

V dvorcu je devet spalnic, 16 kopalnic, pisarna, knjižnica, spa s suho in mokro savno, domači kino, telovadnica, igralnica in vinska klet, zunaj je velik bazen z letno kuhinjo in še bi lahko naštevali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@myrachelmeghan)

Nekaj kotičkov doma sta Meghan in Harry pokazala med pandemijo, ko sta se oglašala preko vidoeklicev in se pridruževala pogovorom o različnih aktualnih temah.

Zadnja takšna priložnost je bil njen rojstni dan, ko je Meghan pokazala lično pisarno z veliko mizo, naravnimi barvami in mnogimi luksuznimi detajli.

Povzeto po portalu Hello

Preberite še: Princ Harry priznava, kaj pomeni biti oče dveh otrok

Morda vas zanima tudi: To razkriva rojstni list male Lilibet Diane


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)