Razkrito ganljivo osebno pismo princese Diane

Princesa Diana je v čustvenem zapisu lepo orisala tedanji odnos med svojima sinovoma.

23.5.2021 ob 5:20 | Avtor: M. FL.

Razkrito ganljivo osebno pismo princese Diane

Britanski Hello je objavil do sedaj še nikoli videno, z ročno pisavo napisano pismo princese Diane, ki ga je napisala marca, leta 1985, pol leta po rojstvu mlajšega od dveh princev, Harryja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bénédicte

V čustvenem zapisu ponosna mama opisuje odnos med sinovoma ter njuno posebno vez: "William obožuje mlajšega bratca in ga neprestano zasipa z objemčki ter poljubčki. Staršev skoraj ne pusti blizu!"

Diana je sicer večkrat pisala o svojih sinovih, o opažanjih med njunim odraščanjem, o ljubezni, ki jo je gojila do njiju ter o dvomih in dilemah, ki so jo spremljali, tako kot vsakega starša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell)

William in Harry sta bila skozi odraščanje tesno povezana, na žalost pa so se zadeve spremenile. Potem, ko so Harryja v dokumentarnem filmu ITV  z naslovom Harry in Meghan, turneja po Afriki leta 2019 povprašali o tedaj že očitnih razpokah v odnosu med bratoma je ta dejal:

" … poglejte, sva brata, vedno bova brata. Drži, da sva trenutno na različnih poteh, a vedno bom tu zanj. Tako kot bo on vedno tu zame."

Takole je nadaljeval: "Ne videvava se več tako pogosto, kot sva se nekoč, kajti trenutno sva zelo zaposlena, vendar ga imam neskončno rad. Večina tega, kar je v tisku, je prenapihnjeno. Sva pač brata, z dobrimi in slabimi dnevi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yahoo Southeast Asia (@yahoosg)

Napetosti med njima so se še okrepile, potem ko sta Harry in Meghan v intervjuju z Oprah kraljevo družino med drugim obtožila rasizma. Kmalu po intervjuju je Williama novinar vprašal, če je o tem, kar je povedal, že govoril z bratom. William je odgovoril, da še ni, vendar bo.

Na vprašanje drugega novinarja, če je kraljeva družina rasistična pa je William dejal: "Mi resnično nismo rasisti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M E G H A N & H A R R Y (@harry_meghan_updates)

In kot da sam intervju z Oprah ne bi bil dovolj, je Harry v podkastu Armchair Expert pred kratkim kraljevo družino primerjal z mešanico filma Truman Show in živalskega vrta, kar zagotovo ni pripomoglo k izboljšanju odnosov med bratoma.

Prav tako je pripovedoval o svojem otroštvu: "Na nikogar ne morem pokazati s prstom in ga kriviti, a skozi odraščanje sem doživel veliko bolečine in trpljenja. Morda zato, ker ju je občutil tudi moj oče oziroma oba moja starša, a storil bom vse, da bom presekal ta krog in vzorcev ne bom prenesel na moje potomce," je dejal ponosni očka dvoletnega Archieja, ki bo kmalu dobil sestrico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@harry_meghan_daily)

Preberite še: Razkrito ljubezensko življenje princese Diane

Morda vas zanima tudi: William ali Charles, kdo bi bil po mnenju Diane boljši kralj (in zakaj)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)