Dianin vzdevek za Camillo (in kaj se skriva v njegovem ozadju)

Princesa Diana je tudi z vzdevkom pokazala, kaj si misli o Camilli.

22.12.2020 ob 5:45 | Foto: Simon Kreiten/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Dianin vzdevek za Camillo (in kaj se skriva v njegovem ozadju)

Ljubezenski trikotnik, v katerega so bili vpeti princ Charles, princesa Diana ter Camilla Parker Bowles, še vedno buri duhove in na dan prihajajo vedno nove podrobnosti o odnosih med vsemi tremi protagonisti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Di and Camilla

Tudi to, kakšne občutke je Diana v resnici gojila do moževe ljubice. En od zgovornih pokazateljev teh je vzdevek, ki ji ga je namenila, piše New Idea.

Nobeno presenečenje ni, da ta ni bil prav nič laskajoč, v svoji knjigi Diana: Zadnja beseda (Diana: The Last Word) pa ga je razkrila tesna prijateljica in zaupnica princese, Simone Simmons. Avtorica je zapisala, da je Diana Camillo imenovala rotvajler, ker, kot je povzela besede princese: "Potem ko v nekoga zasadi zobe, ga ne izpusti več."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Di and Camilla

Charles in Camilla sta se spoznala v sedemdesetih in bila za kratko obdobje, preden se je ona poročila z Andrewom Parker-Bowlesom, par. Diana in Charles sta v zakon stopila leta 1981 in po navedbah prinčeve uradne biografije, afere s Camillo ni obudil do leta 1986.

V dokumentarnem filmu Netflixa Diana: V njenih besedah (Diana: In Her Own words) je prikazano, da je princesa ljudskih src, kljub mnenju, ki ga je imela o moževi ljubici, zbrala pogum in se z njo soočila.

Na eni od zabav, na kateri sta bili prisotni obe, je sedaj 73-letno tekmico ujela na samem in ji dejala: "Vem, kaj se dogaja med tabo in Charlesom. Hočem, da veš, da vem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Di and Camilla

Camilla pa ji je odgovorila: "Imaš vse, kar si si kdaj želela. Vsi moški tega sveta so zaljubljeni vate, imaš dva čudovita otroka, kaj več bi še rada?"

"Rada bi svojega moža," je dejala Diana. "Žal mi je, da vama stojim na poti. To mora biti za vaju pravi pekel. A vem, kaj se dogaja. Ne misli, da sem neumna."

Čeprav je bilo Diani po svoje žal, da je ovirala zaljubljenca, Camillo vloga ljubice očitno ni motila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Di and Camilla

Kot je novembra za portal New Idea povedal poznavalec razmer na britanskem dvoru in kraljevi biograf Phil Dampier, je bila Camilla z življenjem v senci povsem zadovoljna:

"Bila je prepričana, da bo lahko obvladovala Diano. Ni bila ljubosumna nanjo. Srečna je bila v vlogi Charlesove ljubice, saj je tako iz ozadja nadzorovala celotno situacijo."

Preberite še: Žalostna usoda, ki bo, ko bo Charles postal kralj, doletela Camillo

Morda vas zanima tudi: Kaj se je v resnici dogajalo med Diano in Camillo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)