Priznanje družine Čeferin: Na poroki so vsem tekle solze

Ponosna mama Barbara Čeferin je delila nekaj utrinkov s poroke hčerke Nine.

8.6.2023 ob 8:40 | Foto: Instagram, Dejan Javornik | Avtor: Da. M.

Priznanje družine Čeferin: Na poroki so vsem tekle solze

Najstarejša hči Aleksandra in Barbare Čeferin se je konec meseca maja poročila, in kot je zdaj v intervjuju za Nedeljske novice spregovorila njena mama, je bilo tridnevno slavje zelo ganljivo.

»Meni so solze tekle vsaj sedemkrat. Lepo je bilo in vsi smo jokali. Bilo je zelo čustveno, zelo lepo, vse sta sama organizirala, in družili smo se tri dni,« je Barbara Čeferin povedala novinarki Tini Horvat.

Priznala je tudi, da se jima je z možem Aleksandrom sprva zdelo, da je bila vsa organizacija preveč zapletena, a kasneje sta videla, da je bila takšna ideja več kot odlična.

»Dobro je bilo, da smo se dobili že dan prej in se vsi skupaj malo umirili, da je nato naslednji dan vse potekalo brez stresa. Naslednji dan po poroki pa je bila odlična priložnost za izmenjavo in obnavljanje vtisov s poroke.«

Barbara Čeferin. Foto: Dejan Javornik

Spregovorila je tudi o tem, da je poroka najstarejše hčerke zagotovo pomembna čustvena prelomnica za mamo, ob kateri je ugotavljala, kako hitro mineva čas.

V intervjuju, ki ga že danes lahko preberete v svežih Nedeljskih novicah in pa na spletni strani slovenskenovice.si je Barbara Čeferin govorila tudi o družinskih srečanjih, zakaj so morali naročiti večjo družinsko mizo, za katero moštvo navija njen mož in kako ga s hčerkami med nogometnimi tekmami z njihovim nepoznavanjem nogometa včasih spravljajo ob živce. Opozorila pa je tudi, da je treba po 50. letu starosti malo upočasniti življenje in poskrbeti za lastno zdravje.

Preberite še: Ponosen Aleksander Čeferin: Tako lepa nevesta je bila njegova hčerka Nina

Morda vas zanima tudi: Jonas Žnidaršič: V zadnjem letu sem mnogo pretrpel


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)