Princesa Charlene noče nazaj v palačo

Zdi se, da ima princesa Charlene že izdelane načrte za prihodnost.

7.3.2022 ob 9:32 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Princesa Charlene noče nazaj v palačo

Princesa Charlene bi morala kmalu priti domov iz klinike, kjer se zdravi od lanskega novembra. A vse glasnejša so namigovanja, da se 44-letnica potem, ko bo okrevala, nima nobenega namena vrniti k soprogu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Lanskega leta je Charlene Monaška za pol leta ostala v Južni Afriki, kjer je utrpela okužbo nosu, ušes in grla ter ji zdravje ni dopuščalo vrnitve v Monako. Soprog, princ Albert ter otroka, princ Jacques in princesa Gabriella, so ostali v mali kneževini.

Potem, ko je novembra končno lahko sedla na letalo, ni ostala dolgo v njihovi družbi, saj je bila zaradi nadaljnjih težav z zdravjem sprejeta na kliniko izven Monaka, od koder prihaja le malo informaciji o tem, kaj se z njo sploh dogaja.

Je pa Princ Albert za časopis Monaco-Matin prejšnji mesec izjavil: "Princesa Charlene se počuti veliko bolje in upam, da se bo kmalu vrnila v kneževino."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

A vse pogosteje se pojavlja vprašanje, če se ona sploh namerava vrniti in še naprej igrati vlogo članice knežje družine.

Želi si drugam

Francoski časopis Voici namreč trdi, da želi princesa povsem spremeniti svoje življenje.

"Med bivanjem na kliniki v Švici naj bi ugotovila, kaj res hoče in česa ne. Med drugim se noče vrniti k možu v palačo. Meni, da ji bivanje v Monaku ne bi prineslo nič dobrega,"  po navedbah vira piše v omenjeni publikaciji.  

Kaj pa otroka?

Kaj pa njeni načrti v smislu materinstva? "Noče več, da bi Jacques in Gabrielle bivala v Monaku. Rada bi se preselila drugam skupaj z njima, Albert pa bi jih obiskoval," trdi vir.

V Južni Afriki rojena princesa noče, da bi njena otroka odraščala pod pritiskom, katerega nanju vrši z rojstvom pridobljeni položaj: " To bi rada spremenila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Navedb palača ni uradno ne zanikala in ne potrdila. Prav tako ni jasno, ali se želi Charlene preseliti zato, da bi se lahko popolnoma umaknila od knežje družine in z njo povezanih dolžnosti.

Povzeto po portalu News in 24 English

Preberite še: Vsi (znani) nezakonski otroci princa Alberta

Morda vas zanima tudi: Razkriti vsi neuspeli poskusi pobega princese Charlene


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)