Nepričakovana poteza princese Charlene

Princesa Charlene bo del zgodbe v manga stripu, kjer so ji namenili posebno vlogo.

28.2.2022 ob 8:48 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Nepričakovana poteza princese Charlene

Monaška princesa Charlene bo nastopila v manga stripu, kjer bo prikazana kot voditeljica konference iz igralnice Monte Carlo, so sporočili iz tamkajšnje palače potem, ko je princ Albert povedal, da se njegova soproga počuti veliko bolje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Favourite Royal Style (@favourite_royal_fashion)

44-letna mama dvojčkov je bila novembra lani sprejeta na zdravljenje na neznano lokacijo izven Monaka le nekaj dni potem, ko se je po daljši odsotnosti vrnila iz Južne Afrike, kjer je utrpela hudo vnetje nosu, ušes in grla.

Sedaj je razkrila, da je že pred več kot enim letom sprejela povabilo k sodelovanju ustvarjalca stripa Blitzove avanture, Cédrica Biscaya.

Soproga 63-letnega princa Alberta je za francoski časopis Le Parisien povedala, da jo je ideja o sodelovanju z omenjeno publikacijo takoj zapeljala: "Komaj čakam izida najnovejše številke Blitza in se hkrati zahvaljujem Cédricu Biscayju za povabilo in da mi je odkril manga svet."

Charlene, ki okreva zaradi psihične in fizične izčrpanosti, se je sicer umaknila iz javnosti in se pred tem ni oglasila vse od decembra, ko sta njena dvojčka praznovala rojstni dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity and royalty style. (@onlycelebrityandroyalty)

Njen lik bo nastopil na štirih straneh stripa. V zgodbi bo iz igralnice Monte Carlo vodila konferenco ter srečanje dveh otrok v pričakovanju šahovskega turnirja.

"Charlene ni zahtevala nobenih posebnih sprememb glede njenega lika," je povedal Cédric, ki se ji je zahvalil za sodelovanje: "Velik hvala princesi Charlene za njeno prisotnost v mangi."

Princ Albert, ki se je v njem pojavil v obliki junaka v četrti digitalni izdaji stripa junija 2021, je za lokalni časopis pred dnevi izjavil, da se princesa počuti veliko bolje in da upa, da se bo kmalu vrnila v kneževino.

Povzeto po portalu Daily Mail online

Preberite še: Kaj se skriva za na videz pravljičnim življenjem princese Charlene

Morda vas zanima tudi: Ženska, ki že prevzema vlogo princese Charlene


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)