Princ Harry in Meghan Markle naj bi v ZDA iskala dom

Meghan Markle in princ Harry resno razmišljata, da bi Združene države Amerike postale njun drugi dom.

30.10.2019 ob 9:50 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Princ Harry in Meghan Markle naj bi v ZDA iskala dom

Meghan Markle in princ Harry se že dolgo igrata z mislijo, da bi zunaj meja Velike Britanije poiskala drugi dom in nobena skrivnost ni, da bi vojvodinja Susseška raje živela čez lužo, kjer so ji mediji bolj naklonjeni, kot v njeni novi domovini. Sedaj pa se zdi, da se vse bolj bližata uresničitvi te namere, piše Daily Mail.

Kot je znano, si bosta vzela šesttedenski predah od kraljevih dolžnosti, zahvalni dan preživela na drugi strani ocena v družbi Meghanine mame Dorie Regland, vse glasnejša pa so namigovanja, da nameravata to priložnost izkoristiti tudi za iskanje drugega doma, v katerem bi lahko v rodni deželi vojvodinje bivala kar največ časa.

Kot je vir blizu kraljeve družine povedal za The Sun, sta kraljica Elizabeta in princ Charles zaskrbljena zaradi takšnih namer, saj se bojita, da si par s tem tlakuje pot za pobeg od kraljeve družine.

 

"Dejstvo je, da se zadeve na posestvu Windsor ne odvijajo po pričakovanjih zakoncev Sussex in obstaja možnost, da bosta v Združenih državah našla drugi dom," je navedel neimenovani vir.

Kot sta Mehgan in Harry pred nedavnim zaupala v dokumentarnem filmu, se s težavo soočata z veliko pozornostjo, ki jima jo namenjajo britanski tabloidi. Ob tej priložnosti je Harry zagotovil, da bo vse moči uperil v to, da bi pred pretiranim medijskim obleganjem in zlasti pred negativnimi navedbami obvaroval svojo družino.

Morda je en od načinov za to tudi selitev v Ameriko. Pa čeprav samo občasna.

Preberite še: Takšen očka je princ Harry (razkril njegov dobri prijatelj)

Morda vas zanima tudi: Ganljiv govor Meghan Markle v Afriki: Tu sem kot temnopolta ženska in kot vaša sestra (FOTO in VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)