Primož Roglič bo znova očka!

Primož Roglič in njegova soproga Lora Roglič Klinc že imata sina, ta pa bo kmalu dobil bratca ali sestrico.

10.10.2022 ob 2:39 | Foto: Jure Eržen/Delo (naslovna), Jože Suhadolnik/Delo, Instagram | Avtor: M. FL.

Primož Roglič bo znova očka!

Fundacija Primoža Rogliča je nastala leta 2021 z namenom okrepiti razvoj kolesarstva ter pomagati mladoletnim športnikom.

Tem skuša omogočiti sledenje sanjam s podporo na različnih področjih. Njeni cilji so podpirati mladoletne športnike iz socialno šibkih okolij, pomagati na psihološkem področju, spodbujati zdrav življenjski slog, ozaveščati in učiti o varnosti v prometu, med drugim piše na njeni spletni strani.

V imenu fundacije se je ta konec tedna v Štajerki prestolnici odvijal dogodek Zlati krog, na katerem so mnogi kolesarili s kolesarskim šampionom.

Dogodka se je udeležil tudi predsednik Borut Pahor in na instagramu objavil fotografijo, na kateri je skupaj s kolesarskim asom ter njegovo sporogo Loro Roglič Klinc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

V objavi je predsednik zapisal, da bo Primoža sprejel tudi v predsedniški palači, kjer mu bo podelil najvišje državno medaljo: zlati red za zasluge, za izjemne športne dosežke.

Sprejem se je že zgodil, Rogliča sta v palači spremljala sin Lev in, kot je iz posnetkov povsem jasno, njegova noseča soproga.

Jože Suhadolnik/Delo

"Red je red, zlati red je pa še veliko več. Če sem ga prejel za navdih ... Vsak od nas je nek navdih in to nas eden drugega rine naprej," je novinarjem na podelitvi med drugim povedal kolesar.

Primož in Lora že imata triletnega sina Leva, da bo ta dobil bratca ali sestrico pa se je šušljalo že pred kakšnim mesecem.

Preberite še: Je Savina Atai pravkar razkrila, da je noseča?

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston o nosečnosti, pričakovanju dvojčkov in dvojnih družbenih merilih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)