Preverili smo, kako se v novih vlogah znajdejo znani Slovenci, ki so pred kratkim prvič postali starši

Patricia Pangeršič, Challe Salle in Maja Pinterič prvič okušajo radosti starševstva. Kljub temu, da so bili prvi dnevi naporni, se v novih vlogah prav vsi znajdejo odlično.

23.2.2023 ob 5:25 | Foto: osebni arhiv | Avtor: Nina Blagojević

Preverili smo, kako se v novih vlogah znajdejo znani Slovenci, ki so pred kratkim prvič postali starši

Letos je na slovenski estradni sceni na vidiku pravi »baby boom«. Prvič mamice bodo kmalu postale tudi tri televizijske voditeljice, in sicer Katja Jevšek, Nuša Lesar in Liza Praprotnik, v veselem pričakovanju pa je tudi resničnostna zvezdnica in vplivnica Ana Pusovnik.

Nekateri znani obrazi pa so se pred kratkim naraščaja že razveselili. Preverili smo, kako se imajo glasbenik Challe Salle, osebna fitnes trenerka Patricia Pangeršič in voditeljica Maja Pinterič ter kako se znajdejo v novih vlogah. Vsi trije so namreč v zadnjih tednih dobili najlepši naziv na svetu.

Patricia: Prvi teden je bil naporen, zdaj pa je res super

Patricia in njen partner Tilen sta se sinčka Taia razveselila 3. februarja. Kot nam je sporočila, se imajo odlično. Ob tem priznava, da je bil prvi teden kar precej naporen, predvsem zato, ker zaradi šivov tudi sama še ni bila v redu. »Navajaš se na novega družinskega člana in se spoznavaš … zdaj je pa res super.«.

Po prihodu iz porodnišnice so se, kot pravi Patricia, predvsem veliko crkljali. Prav tako so Taia prišli spoznati vsi najbližji družinski člani.

Challe Salle: Važno, da smo zdravi, tudi če manjka kakšna ura spanja

Saša Petrović, bolj znan pod umetniškim imenom Challe Salle, je z zaročenko Yvonne 17. januarja dobil sinčka Alexa. »Kratko in jedrnato: imamo se super. Vsi smo zdravi, kar je najbolj važno. Navadili smo se eden na drugega in začeli lepo funkcionirati,« nam je odgovoril Saša, ki ob tem poudarja, da sta pomembni predvsem organizacija in komunikacija med partnerjema, da nista preveč izmučena. »Otrok na začetku potrebuje predvsem mamo, mama pa potrebuje očeta oziroma partnerja, da ji stoji ob strani in pomaga z vsemi drugimi stvarmi,« je poudaril.

Novopečeni očka je pohvalil tudi babico in dedka, njegovo mamo in očima, ki sta jima v veliko pomoč. Tudi njena družina iz Hrvaške je že bila na obisku.

Tudi glasbenik priznava, da je bilo prvih nekaj dni po prihodu iz porodnišnice precej turbolentnih. »Morali smo ujeti ta ritem oziroma ga prilagoditi Alexu. Pa tudi novo okolje, vse je drugače. Kot starš se moraš navaditi, da ni več toliko spanja,« še pravi in dodaja, da Alex spi največ tri ure naenkrat. A kot pravi, si s partnerko delo porazdelita, pohvalil pa je tudi Yvonne, saj se po njegovih besedah odlično znajde v vlogi mamice. »Najbolj važno je, da je zdravje v redu, potem smo vsi v redu, tudi če manjka kakšna ura spanja,« sklene Saša.

Maja: Omamljal me je vonj najlepšega dojenčka

Voditeljica Maja Pinterič in Grega Jakhel Kolarević sta se hčerkice Lune razveselila v začetku decembra. Kot pravi Maja, se imajo odlično, saj da se z otroki zabava šele začne. »Učimo se potrpežljivosti, zdravih mej in kopamo v ljubezni. Stvari delamo po intuiciji in tako je najbolj prav,« pravi.

Maji so bili prvi dnevi v porodnišnici, kot pravi, najlepši, saj so jo »oblivali hormoni sreče in omamljal vonj najlepšega dojenčka«. »Ko pa sva punci prišli domov, se je to veselje združilo še z dvema kužkoma in mladim očkom - najlepša kombinacija. Uživamo kot mlada družina, očka pridno dela in skrbi za nas, mami je pa zdaj levinja in čuvaj hiše ter njenih dišečih, mehkih zakladov,« še sporoča novopečena mamica.

Preberite še: Oddajate stanovanje? Toliko več davka boste plačali po novem (konkretna izračuna)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najmodrejših žensk zodiaka (poglejte, katera je prva)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)