Privilegij za Kate Middleton: To ji je dovolila kraljica!

Kate Middleton je bila s strani kraljice deležna posebne obravnave.

24.8.2022 ob 9:08 | Foto: Profimedia, Instagram, | Avtor: M. FL.

Privilegij za Kate Middleton: To ji je dovolila kraljica!

V britanski kraljevi družini se vse vrti okoli tradicije. Ta med drugim zapoveduje, da kraljica poleti uživa na škotskem gradu Balmoral, kjer se ji pridružijo člani kraljeve družine in ožji prijatelji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Historic Houses (@historic_houses)

Tako tudi Kate Middleton in princ William s svojimi otroki princem Georgom, princeso Charlotte in princem Louisom del poletja preživita na Škotskem višavju. William je tega navajen že od malih nog, malo drugače je za njegovo soprogo, ki se je morala te tradicije privaditi.

Zlasti prvo povabilo kraljice, naj se ji pridruži na gradu, je bilo za Kate stresno. Tedaj je bila še dekle princa Williama in dejstvo, da je povabljena v monarhinjin ožji krog, jo je, jasno, navdajalo z nervozo. A kraljica se je tega zavedala ter je želela storiti vse, da bi se mlada dama počutila dobrodošla. Zato ji je namenila poseben privilegij.

Po pričevanju kraljeve avtorice  Katie Nicholl ji je kraljica dovolila s seboj prinesti fotoaparat in fotografirati okolico gradu ter posestva. Vedela je namreč, da je Kate že tedaj oboževala fotografiranje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tracey Barnes (@tigrrlgirl)

Čeprav na prvi pogled to ni nič takšnega, Katie v knjigi Kate, bodoča kraljica (Kate: The Future Queen) piše: "Do tedaj je kraljica Kate videla le bežno, na poroki Petra in Autumn Phillips, a ji je stopila korak nasproti in ji dovolila ujeti utrinke z Balmorala. To je bilo več kot jasno sporočilo, da jo je bila pripravljena sprejeti v svoj ožji krog.

Kot ženska, ki je celo življenje preživela na očeh javnosti, kraljica le redke ljudi spusti blizu in le redkim pokaže pravi obraz. Sploh pred kamerami. Pri Kate je bilo vse drugače in ena od fotografij, ki jih je vojvodinja leta kasneje posnela na Balmoralu, je bila javnosti predstavljena lani ob smrti princa Philipa."

Na njej sta kraljica in njen soprog, obdana s sedmimi pravnuki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Kraljica čas na Balmoralu preživlja cel avgust in del septembra ter je ljubezen do tega dela Velike Britanije privzgojila tudi nekaterim vnukom.

"To je najlepši kraj na Zemlji. Babica je tam najbolj srečna, saj resnično obožuje Višavje, sprehode, piknike in ljudi, ki prihajajo ter odhajajo. Tam je družinska baza in tam je baza za babico in dedka. Čudovito je biti pod milim nebom in čutiti sonce," je ob 90. rojstnem dnevu kraljice  povedala princesa Eugenie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by European Royalty~ (@royaltydiaries.eu)

Povzeto po portalu msn.com

Preberite še: Camilla Parker Bowles iskreno spregovorila o temni plati življenja

Morda vas zanima tudi: Veselje v družini Kate Middleton: nov dojenček


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)