Pop TV skrivnostno o tem, koliko žensk si je želelo sanjskega Gregorja

Pravijo, da je zanimanje bilo veliko in da se je kot vedno prijavilo več kandidatk, kot so jih na koncu izbrali.

15.5.2021 ob 5:30 | Foto: Pop TV | Avtor: P. Pa.

Pop TV skrivnostno o tem, koliko žensk si je želelo sanjskega Gregorja

Zlatih časov resničnostnih šovov kot kaže še ni konec. Po pogovoru z Nikolajem Mejašem iz OK Consulting so tudi na Pop TV razkrili nekaj podrobnosti o izboru tekmovalk za resničnostni šov Sanjski moški, ki je v zadnjih tednih v soboto in nedeljo zvečer na kavče priklenil številne Slovenke in Slovence.

»Izbor kandidatov za šove na POP TV poteka po ustaljenem postopku. Z najavo šova odpremo spletni obrazec za prijavo, kjer se prijavijo vsi, ki bi radi sodelovali v šovu – na spletni strani 24ur.com imamo objavljene vse aktualne kastinge. Sledi izbor, ki ga opravi izkušena kasting ekipa POP TV. S kandidati opravimo več krogov razgovorov, snemanja, da vidimo, kako se odzivajo pred kamero, psihološke teste in zdravniški pregled, saj je zdravje vseh tekmovalcev na prvem mest,« odgovarjajo na Popu.

Koliko kandidatk se je letos prijavilo, niso razkrili, so pa diplomatsko odgovorili, da se vedno prijavi več kandidatov, kot jih izberejo, zato imajo tudi več krogov avdicij, ki se vsebinsko razlikujejo. »Vsi kastingi potekajo tako, da se tekmovalci prijavijo sami, hkrati pa imamo na terenu t.i. skavte, ki iščejo primerne kandidate. Zanimanje za šove in sodelovanje v njih je še vedno veliko,« so še pokasnili na Popu.

Podrobno o tem, kaj iščejo, ko izbirajo tekmovalce za resničnostni šov in kaj je zaželeno, pa preberite v intervjuju s psihologom, ki že vrsto let pomaga komercialni televiziji pri izboru tekmovalcev za resničnostne šove.

Preberite še: Priljubljena popotnika razkrivata pet najljubših izletov po Sloveniji

Morda vas zanima tudi: Slovenski sosedje (Piše: Mateja Florjančič)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)