Počitniški načrti Williama in Kate

William in Kate sta s svojimi tremi otroki že zakorakala v poletne radosti.

8.7.2020 ob 9:50 | Foto: Pool New/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Počitniški načrti Williama in Kate

Za najstarejša otroka princa Williama in Kate Middleton, šestletnega princa Georga in petletno princeso Charlotte, so se začele poletne počitnice. Bratec in sestrica sta se zaradi koronavirusa od marca pod budnim očesom mame in očeta šolala doma, a ukrepi za zajezitev širjenja bolezni Covid-19 se na Otoku sproščajo in družina Cambridge se lahko veseli sproščenega poletja. Kakšni pa so njihovi načrti za vroče dni?

Kot ugiba Hello, se bo družina iz podeželskega doma v Norfolku najbrž vrnila v londonsko rezidenco v Kensingtonski palači, čeprav običajno večino počitniških dni preživlja izven mestnega okolja. In sicer prav tam, kjer je bivala med karanteno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Od 4. julija dalje se na Otoku lahko srečujejo člani različnih družin. Seveda morajo pri tem upoštevati zaščitne ukrepe, torej ohranjati razdaljo metra in pol in tudi kronane glave načrtujejo snidenja z najbližjimi, od katerih so bili v času karantene ločeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KatePippamiddleton (@katepippamiddleton) on

Ob nedavnem obisku vrtnega centra Fakenham je Kate priznala: "Že dolgo nisem videla svoje družine v Berkshiru in res jih pogrešam." Vojvodinjina starša Carole in Michael Middleton sta karanteno preživljala z njenim mlajšim bratom Jamesom in njegovo zaročenko Alizee Thevenet.

Družina Cambridge bo primerno obeležila rojstni dan princa Georga, ki bo sedem svečk na torti upihnil 22. julija. Tedaj bo Kate v svet nedvomno poslala njegovo novo fotografijo, saj tako tradicionalno obeležuje rojstne dneve svojih otrok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Zaradi situacije po svetu in zaradi prepovedi potovanj, ki v Veliki Britaniji še velja, je le malo verjetno, da bosta William in Kate odpotovala kam na tuje in družina bo poletje preživljala v domovini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmoral Castle & Estate (@balmoral_castle) on

Ker se kraljica ne namerava odpovedati tradicionalnemu poletnemu oddihu na gradu Balmoral na Škotskem, se ji bosta vsaj za nekaj dni zagotovo pridružila tudi William in Kate z družino, kot sta to storila v preteklih letih.

Preberite še: Čustveno razkritje princa Williama o najbolj strašljivi izkušnji

Morda vas zanima tudi: Kate Middleton: Sledi mi na vsakem koraku


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)