Kate Middleton o šolanju od doma: Malo sva zlobna

Kate Middleton in princ William se pri šolanju otrok poslužujeta posebne taktike.

28.4.2020 ob 9:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kate Middleton o šolanju od doma: Malo sva zlobna

V pogovoru za BBC News sta Kate Middleton in princ William priznala, da sta pri šolanju otrok od doma malce nepoštena do svojega podmladka.

"Zamolčala sva jim, kdaj so počitnice in šole prosti dnevi ter pri šolskih obveznostih vztrajava tudi med njimi. Počutim se malo zlobno," je Kate zaupala za omenjeni medij in dodala, da upošteva nasvet, ki ga je bila deležna glede tovrstnega poučevanja:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duchess Of Cambridge (@katemidletonroyal) on

"Še pred počitnicami sem slišala nasvet, naj ohranjam redno rutino in strukturo ter naj od nje v šole prostih dneh ne odstopam. Pri nas sledimo dokaj strogemu razporedu in to nam nedvomno pomaga pri delu. Čeprav je nenavadno vztrajati tudi med prazniki," njene besede povzema New Idea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate je še dejala, da je prepričana, da čeprav je z najmlajšimi težko govoriti o COVIDU-19, starši ne bi smeli podcenjevati dejstva, da otroci dobivajo veliko informaciji, ki jih ob pomanjkljivi razlagi odraslih lahko napačno interpretirajo.

"Mislim, da se je z otroki o trenutnih razmerah treba pogovarjati in jim zadeve približati njihovi starosti primerno ter jim tako pomagati razumeti, kaj se sploh dogaja in zakaj živimo tako, kot trenutno živimo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate sicer zavzeto spremlja dogajanje na otoku in po svetu ter jo izjemno ganejo zgodbe medicinskih delavcev, ki skrbijo za okužene z novim koronavirusom. Po poročanju časopisa The Sun so jo pred nedavnim pričevanja tistih, ki so v prvih vrstah, pripeljale do solz.

"Tako William kot Kate sta bila globoko ganjena ob zgodbah medicinskih delavcev, Kate ob poslušanju teh ni mogla zadržati joka," je vir blizu vojvodinje povedal za omenjeno publikacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Zakonca Cambridge sta medicinskemu osebju v pomoč podala pobudo za ustanovitev podporne organizacije Our Frontline, katere osnovno poslanstvo bo podpora zaposlenim v zdravstvu z vidika duševnega zdravja, pri čemer sta se povezala z drugimi dobrodelnimi organizacijami: Mind, Samaritans, Shout in Hospice UK, da bi zagotovila kar najboljšo mrežo, ki bi bila v pomoč zdravstvenim delavcem v Veliki Britaniji.

Preberite še: Kate Middleton se je iz posebnega razloga poslovila od zaročnega prstana

Morda vas zanima tudi: Najbolj prisrčna zahvala kraljevih otrok #dlanobdlan


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)