Pevka Alya: Že dva dni sem brez besed, nema, žalostna

Po štirih letih, odkar je poginila psička Aura, se je Alya odločila za novo pasjo prijateljico, njeno srčnost pa so vzreditelji grdo zlorabili.

4.7.2023 ob 12:40 | Foto: Osebni arhiv | Avtor: U. O.

Pevka Alya: Že dva dni sem brez besed, nema, žalostna

Vedno nasmejana in optimistična pevka Alya je bila žrtev zlobne prevare, za katero pa si ni dovolila, da bi jo strla.

Kako nehumani so lahko nekateri, je delila na svojem Facebook profilu.

Njen zapis gre takole: »Najina zgodba! Živijo jaz sem nova Abba!

Po skoraj štirih letih, odkar me je zapustila psička Aura, sem končno zbrala pogum in se odločila, da v svoj domek vzamem novega kužka. Sprva sem razmišljala o posvojitvi, pa sem potem ravno v tem času slučajno mudila na obisku pri kolegici, ki ima pomeranca in se takoj, zaradi značaja, zaljubila v to pasmo.

Z vzreditelji iz Novega Sada sem si dopisovala dobri dve leti, bili so zelo prijazni, všeč mi je bilo, ker so delovali zelo družinsko prijetno. Maja letos, pa sem se dokončno odločila, da pri njih vzamem psičko, ki sem jo poimenovala Abba.

Zato je bil zame toliko večji ŠOK, ko so mi ti, isti vzreditelji, ki so mi na približno 10 dni pošiljali slike, kako pridno raste, pripeljali popolnoma drugo psičko.

Ko smo se v Zagrebu dobili, je srečanje potekalo kar na hitro, gospa je sedela v avtu, ni prišla niti pozdravit, gospod mi je psičko na hitro predal. Jaz trola vsa v nebesih, sem psičko takoj stisnila k sebi, zdelo se mi je, da je iste barve kot na slikah in posnetkih, obrazek je malo skrivala, pa sem jo seveda kar vzela.

Po 15 minutah, ko sem jo v avtu celo pregledala, sem hitro ugotovila, da to ni moja Abba! Izda jo obrazek - oči (precenite sami po slikah).

Takoj sem klicala gospoda in mu povedala, da to ni moj psiček, za kar seveda sploh ni želel slišati, kriva je baje 'monkey faza', na koncu je celo telefon dol vrgel.  Ker se ni več javljal, sva komunicirala samo preko sporočil. Niti slišati ni želel o tem, da se ustavi in da se dobimo.

Očitno je tale psička za vas samo številka, kos mesa

Dragi gospod, ne bojte se, ne bom vam je vrnila! Z 'novo' Abbo sva se že toliko navezali, da je že moja in nimam srca, kaj takšnega narediti mali kepici. Poskrbela bom, da bo najbolj ljubljen kuža na tem svetu, pa četudi nisem izbrala nje, je že prav …

Za vas pa nimam besed … Očitno je tale psička za vas samo številka, kos mesa, to se vidi že po odnosu, prav vseeno je, kaj se z njo dogaja, kako žalostno …

Že dva dni sem brez besed, nema, žalostna. Smili se mi, nič ni kriva, ampak hvala bogu nič ne ve in je toliko živahna in vesela, da mi je znala malo preusmeriti misli. Srček je in rada jo imam že zdaj.

Vem, nekateri boste rekli, sama si si kriva,  dobro veš bla bla bla in ja, posipam se s pepelom, sem delno kriva, ker je nisem bolj pregledala, ampak ali se vzreditelji res lahko takole igrajo z našimi čustvi in delajo takšne grdobije?

Veste, da sem pozitivka, ampak tole sem morala deliti z vami, saj veste, skupaj smo v dobrem in slabem,« je zapis zaključila Alya.

Levo je fotografija psičke, ki so ji jo poslali preden je Alya dobila Abbo, desno pa je psička, ki jo je prejela. »Ocenite sami,« je napisala pevka.

Preberite še: Takšno bo poletje voditeljice Špele Močnik Paradiž

Morda vas zanima tudi: Nataša Pirc Musar: V takšni Sloveniji ne želim živeti in delati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)