Adele osupnila s fotografijo v bikiniju

Po zaslugi spremenjenega življenjskega sloga pevka Adele vedno znova navduši z novo podobo.

1.9.2020 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Adele osupnila s fotografijo v bikiniju

Potem, ko se je Adele odločila spremeniti način življenja, je svoje oboževalce navdušila s podobo, s katero vedno znova požanje nemalo pohval, navaja Hello.

Tako je bilo tudi, ko je na Instagramu delila zadnjo fotografijo s svojega vrta na Beverly Hillsu, potem ko je bil zaradi novega koronavirusa odpovedan tradicionalni Notting Hill karneval, ki naj bi se udeležila v Londonu.

Na njej pevka blesti v bikiniju, ozkih pajkicah in rumenem dodatku, primerenemu za odpadli dogodek.

"Kako srečna bi bila na karnevalu Notting Hill v mojem ljubem Londonu," je zapisala pod objavo, ki je pri njenih sledilcih zbudila veliko pozornosti in odobravanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

"Pravkar si sesula internet," je zapisal en od njih, drugi pa: "Neprepoznavna si. Izgledaš čudovito! Bravo, kakšen dosežek!"

Tretji je pripisal: "Končno fotografija v bikiniju. Čudovita je!"

Adele je v novo podobo vložila veliko truda in njena nekdanja trenerka je v pogovoru za Channel 9 odkrila skrivnost uspeha zvezdnice:

"Definitivno je telovadila, a mislim da se 90 odstotkov uspeha skriva v dieti," je povedala Camila Goodis. "Gre za način prehrane, ki zagotovo pripomore k izgubi kilogramov. Prvi teden je sicer naporen. Z zelenimi sokovi naj bi zaužili le 4000 džulov. Vendar Adele ni previtka. Je čudovita."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Goodis (@cagoodis) on

O sodelovanju s pevko je dodala: "Ko je prvič prišla na vadbo, nisem vedela, da je to ona. Ko je odšla, sem si mislila, da je malo podobna Adele. Že tedaj je bila spremenjena."

Adele se je odpovedala tudi predelanim živilom, gaziranim pijačam in sladkorju, sedaj telovadi pod vodstvom treneja Daltona Wonga, s katerim je v preteklosti med drugimi sodelovala Jennifer Lawrence.

Pevka sicer ne objavlja pogosto na družabnih omrežjih, je pa pred nedavnim oboževalce razveselila s fotografijo sebe v dnevni sobi z naravnimi kodri pod zaslonom, na katerem se vrti glasbeni spot pevke Beyonce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Letošnjega maja  je povzročila pravo evforijo na Instagramu, ko je po decembru prejšnjega leta prvič po dolgem času sledilce presenetila z objavo in povsem novo podobo ter se jim zahvalila za lepe rojstnodnevne želje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Preberite še: To je bil prvi korak k premagovanju občutkov, ki sem se jih sramovala (zvezdnice o tem, kako so se soočale s poporodno depresijo)

Morda vas zanima tudi: Vse o dieti, s katero je shujšala Adele


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)