Pevec The Weeknd končno snel povoje z obraza in šokiral oboževalce

Je The Weeknd podlegel plastičnim operacijam?

12.1.2021 ob 5:50 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: E. N.

Pevec The Weeknd končno snel povoje z obraza in šokiral oboževalce

Novo leto je poleg novoletnih zaobljub, nekaj dobrih novic, pa tudi odmevnih škandalov s seboj prineslo tudi novi singel pevca Abela Tesfayeja, svetu bolj poznanega pod umetniškim imenom The Weeknd. V 2020 je izdal album z naslovom After Hours in osvojil vrhove glasbenih lestvic, vzporedno z izdajo pa se je v javnosti pričel pojavljati tudi v novi zunanji podobi, s katero je dvignil kar veliko prahu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Povoji, podplutbe in obliži na obrazu

V zadnjem letu smo ga v medijih na fotografijah lahko opazili okrvavljenega, z obliži in povoji na obrazu. Javnost je zanimalo, kaj se dogaja s pevčevim obrazom. »Je podlegel plastičnim operacijam?« so se glasili naslovi rumenih revij in portalov. V Hollywoodu je pač mogoče vse in mnogi so špekulirali, da je The Weeknd le še eden izmed mnogih slavnih zvezdnikov, ki so se odločili iti pod nož.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Špekulacijam je nato v začetku januarja sledil šok. Trenutno najuspešnejši pevec r'n'b žanra je namreč izdal videospot za pesem Save Your Tears, v katerem se je pojavil popolnoma neprepoznaven. Poudarjene ličnice, ožja nosna kost in napihnjene ustnice so namreč potrdile šušljanja, da so bili povoji posledica plastičnih operacij. Podobo, ki so jo marsikateri označili za pošastno in groteskno, si lahko ogledaš v spodnjem videospotu.

No, na srečo pa je v tem tednu zgodba dobila epilog, ki ga mnogi niso pričakovali. The Weeknd, ki bo zvezda letošnjega polčasa Superbowla, se je pojavil v oglasu za Pepsi, ki že leta sponzorira najbolj gledan športni dogodek na svetu. Na koncu reklamnega videa, kjer obiskovalci trgovine plešejo ob zvokih pesmi Blinding Lights, se pevec namreč pojavi le za bežen trenutek, a z obrazom, ki smo ga vajeni iz preteklosti. Brez ličnic, ozkega nosu in napihnjenih ustnic. Huh!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Izkazalo se je, da je bil cel šov s povoji in plastičnimi operacijami le akt in promocija The Weekndovega novega albuma. Groteskna podoba pevca naj bi bila posmeh in kritika trenutni situaciji v Hollywoodu, kjer plastične operacije postajajo nekaj čisto vsakdanjega. A na socialnih omrežjih je zopet zašuštelo. Mnogi so namreč pomislili, da ne gre le za splošno kritiko, temveč, da vse skupaj leti na pevčevo nekdanje dekle, supermanekenko Bello Hadid.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M.

Mlajša sestra manekenke Gigi - slednja je nedavno s pevcem Zaynom dobila prvo hčerko - naj bi namreč v preteklosti prestala nešteto plastičnih operacij, da bi dosegla slavo in uspeh v modni industriji. Mnogi mediji namreč trdijo, da je Bella svoji sestri tako močno zavidala naravno lepe obrazne poteze, da se je odločila za drastične spremembe svojih. Njena družina operacije sicer zanika, a primerjave fotografij iz preteklosti in danes pričajo svoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_celebrities_before_after_

Ali so besedila pesmi, obliži, povoji in z make upom narejene groteskne poteze The Weeknda namenjene bivšemu dekletu, s katerim že nekaj časa nista več skupaj, pevec ni potrdil, ne zanikal. Morda bo več jasno po njegovem nastopu na Superbowlu, ki ga pričakujemo v začetku meseca februarja. Gotovo si lahko obetamo velik zvezdniški spektakel, do takrat pa smo lahko samo veseli, da plastična podoba pevčevega obraza ni bila permanentna.

Oh in še to. Nov album nam je res všeč. Katera pa je tvoja najljubša pesem The Weeknda? Sporoči nam v komentarjih spodaj!

Preberite še: Seks v mestu se vrača, toda ...

Morda vas zanima tudi: Modni trendi 2021, ki se jih že zelo veselimo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)