Modrosti Eda Sheerana: Kaj nas uči rdečelasi glasbenik

Tri misli, ki jih živi in predaja naprej priljubljeni pevec Ed Sheeran.

26.2.2020 ob 5:40 | Foto: GettyImages | Avtor: A. J. (Revija Suzy)

Modrosti Eda Sheerana: Kaj nas uči rdečelasi glasbenik

Prejšnji teden je Ed Sheeran, ki se je pred kratkim umaknil iz javnosti, praznoval 29. rojstni dan. Priljubljeni rdečelasec je osvojil svet s svojo romantično glasbo, poslušalcem pa se je prikupil tudi z osebnostjo. Glasbenik pogosto izreče kako modro misel ali življenjsko navodilo, ki se ga je vredno držati. Ob njegovem prazniku smo zbrali nekaj najboljših, ki lahko pridejo prav tudi vam.

Bodite to, kar ste

»Če vam kdo reče, da se morate spremeniti, jim recite, naj se j*****,« je brez dlake na jeziku pred časom dejal glasbeni čudežni deček. O tem, kako pomembno je, da si to, kar si, je spregovoril že večkrat in prepričan je, da je prav z zvestobo samemu sebi povezan tudi uspeh. »Ne vem, kaj je ključ do uspeha, lahko pa povem, da je to, da se trudiš zadovoljiti druge, ključ do neuspeha,« poudarja.

Vse se odvija, kot je prav

Sheeran ni pristaš jadikovanja. »Najtežje stvari v življenju nas osvobajajo,« meni glasbenik, ki verjame tudi, da se stvari vedno odvijajo v naše najboljše dobro. »Na koncu bo vse v redu. Če še ni v redu, potem to ni konec,« zagotavlja. Če vas na poti do zastavljenega cilja kdaj popade slaba volja, ima rdečelasec za vas preprost recept. »Več se smejte, pojejte kos čokolade,« svetuje.

Prijaznost je ključna

»Širite ljubezen, razumevanje in pozitivnost,« spodbuja Ed. »Bodite prijazni do vsakogar, imejte nasmeh na obrazu in cenite stvari, saj lahko že jutri ostanete brez vsega,« opozarja.

Preberite še: Pevka Duffy razkrila, zakaj je izginila: Bila sem ugrabljena in pa Justin Bieber: Bil sem fizično in psihično popolnoma na psu

Morda vas zanima tudi: Billie Eilish: Komentarji na Instagramu ji uničujejo življenje

Ne spreglejte najbolj zanimivih vsebin, prijavite se na e-novice portala Mična --> TUKAJ


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)