Bojan Cvjetićanin: Nisem zaljubljen, zato, drage bralke, zaljubimo se

V intervjuju za Mično je razkril, katero torto ima najraje in s kom si želi posneti duet.

12.2.2020 ob 5:50 | Foto: Lana Špiler, Instagram

Slika avtorja - Pia Pangos Piše:

Pia Pangos

pia.pangos@delo.si

Bojan Cvjetićanin: Nisem zaljubljen, zato, drage bralke, zaljubimo se

Če vas vsaj malo zanima rock in slovenska glasbena scena, ste zagotovo že slišali za zasedbo Joker Out. Le kdo ne pozna refrena, v katerem simpatičen pevec Bojan prepeva: »Če zdaj naju zadane, še zvezde bi plesale za naju, za naju.« Pet mladih fantov je radijske postaje in srca deklet povsem osvojilo. Za Mično pa je frontman skupine Bojan Cvjetićanin celo razkril, da je samski.

Zdi se, kot da je rockerska zasedba Joker Out zapolnila praznino, ki je nastala v zadnjih letih predvsem pa vnesla svežino in mladost, ki navdušuje vsepovprek. Uspelo jim je razprodati prvega izmed aprilskih koncertov v Cvetličarni, kjer bodo predstavili svoj prvi album.

Slovenska javnost vas v večini pozna kot pevca zasedbe Joker Out. Kako pa bi vas opisali vaši najboljši prijatelji in kako bi se opisali sami?

Prijatelji bi me verjetno opisali kot vedno zgovornega in polnega energije, tudi če je ponedeljek zjutraj in ni nikomur do nasmejanega obraza.

Mislim, da hodim po tanki liniji med norim in normalnim. Vsak dan me zadane toliko različnih informacij iz različnih virov, da včasih samega sebe srečam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official) on

Kdaj se je začela vaša glasbena kariera?

Pri dvanajstih letih smo z Martinom (basist) in Luko (nekdanji kitarist) prvič nastopili na uličnem pikniku pod imenom No Name. Igrali smo ne preveč pikniško obarvano Tears In Heaven od Erica Claptona.

 

Če se ne motim, sta vaša starša povezana z medicino, kajne? Kako to, da je vas zaneslo v povsem druge vode?

Nisem tak tip. Za učenje vedno poskušam porabiti najmanj časa možno, da lahko na ta račun dlje brenkam po kitari ali pa s slušalkami na glavi in Oasis v ušesih sanjarim o Wembley stadionu.

Pred kamero ste se odlično znašli tudi v vlogi voditelja v oddaji Ema Freš. Kakšni so vaši načrti za naprej? Se boste vrgli tudi v te vode ali ostaja pevski mikrofon vaša prva strast?

Hvala! Za zdaj sta fakulteta in glasba popolnoma dovolj in že zdaj se mi na trenutke za sekundo podre svet in mislim, da ne bom speljal obojega. Glede na to, da sem si izpulil iz glave že nekaj sivih las, mislim, da dodatne skrbi, kot je na primer televizija, zaenkrat niso potrebne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin) on

S katerim glasbenikom s slovenske glasbene scene bi si še želeli sodelovati? Videli smo vas že lahko ob Big Foot Mami, Siddharti, Lei Sirk …

Dobro vprašanje. Ampak težko podam odgovor. V mladi generaciji je kar nekaj izvajalcev iz različnih žanrov, s katerimi bi Joker Out lahko po mojem mnenju odlično sodelovali ... A mislim, da bi lahko nastal izjemno zanimiv izdelek, če bi sodelovali z Magnificom.

--> Preberite še: Bojan Cvjetićanin: Mladi še nikoli niso bili tako odvisni od materialnih dobrin

Ste pričakovali, da bo pesem Gola požela tako veliko navdušenje?

Želeli smo si absolutno, pričakovati pa si iskreno nismo upali.

Kdaj lahko pričakujemo prvi album Joker Out?

Prvi album bo nared aprila, ko ga bomo tudi predstavili na dveh koncertih v Cvetličarni, 9. in 15. aprila. Prvi je že razprodan, tako da bo to ena super zgodba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin) on

Bi dali kakšen nasvet mladim, ki se podajajo na glasbeno pot?

Vsak koncert, ki se ponudi, je dobro odigrati. Treba je dobiti odrsko kilometrino, ker se samo tako na odru lahko zares počutiš domače. Ni treba, da na samem začetku zahtevaš plačilo, a potni stroški, topel backstage in topel obrok morajo biti vedno zagotovljeni.

Pred kratkim ste praznovali rojstni dan, kakšnega okusa je bila torta? Ste se kakšnega darila še posebej razveselili?

Mama naredi najboljšo nutelino torto. Za rojstni dan sem dobil nekaj studijske opreme, ki mi je močno olajšala snemanje demo posnetkov.

Kaj pa dekleta? Naše bralke zagotovo zanima, ali ste zaljubljeni.

Nisem zaljubljen, zato, drage bralke, zaljubimo se.

Preberite še: Gašper Rifelj (Zvezde plešejo): "Na koncu sem jo le prepričal"

Morda vas zanima tudi: Billie Eilish: Dekle, ki je še pred polnoletnostjo postalo glasbeni fenomen svetovnega formata


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)