Peter Poles in Nika Veger hčerko Amalijo pospremila na njen prvi intervju

Amalja Veger Poles je sinhronizirala glavno vlogo v filmu Veliki rdeči pes Clifford, ki pravkar prišel v kino.

20.1.2022 ob 9:11 | Foto: Kolosej, Instagram | Avtor: S. S.

Peter Poles in Nika Veger hčerko Amalijo pospremila na njen prvi intervju

Prvi gledalci so si animirano pustolovščino, v kateri pes Clifford zraste do ogromne velikosti, že ogledali v ljubljanskem Koloseju, na premiero pa sta prišla tudi igralca, ki sta likom posodila svoj glas, in sicer Amalja Veger Poles (glas dekleta Emily, lastnice psa Clifforda) in David Dolamič (glas strica Caseyja).

Amalijo sta na njen prvi televizijski intervju pospremila starša Nika Veger in Peter Poles. Za oddajo Pop in pa so spregovorili o tem, da razumejo to veliko ljubezen do hišnih ljubljenčkov, saj imajo tudi sami doma psa oz. psičko, po imenu Arya.

Peter je povedal, da so se že nekaj let pogovarjali o tem, da bi v svoj dom sprejeli psa, a da so čakali na pravi trenutek, ko bo Amalija dovolj stara, da bo lahko pomagala pri skrbi in vzgoji.

Nika je dodala, da so si prej skupaj prebrali več informacij o različnih pasmah (in na koncu so se odločili za pasmo srednji aprikot pudelj). Amalija pa je priznala, da danes za Aryo najbolj skrbi mamica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arya Apricot Poodle (@loveco_poodle)

O filmu Veliki rdeči pes Clifford:

Veliki rdeči pes Clifford zaradi velike ljubezni dekleta do majhnega psička štirinožni kosmatinec zraste do ogromne velikosti in se s svojo lastnico odpravi na dogodivščine po New Yorku. Družinsko animirano pustolovščino je režiral Walt Becker, v glavnih vlogah pa zaigrajo Darby Camp, Jack Whitehall in John Cleese

V slovenskih kinematografih je na ogled sinhronizirana različica, igralci, ki so likom posodili svoje glasove, pa so Amalja Veger Poles, David Dolamič, Boris Car, Jan Novljan, Mateja Feltrin Novljan, Jernej Kuntner, Žiga Bunič, Rok Kunaver in drugi.

Oglejte si VIDEO napovednik za film:

Preberite še: Nika Veger: Hitra moda je izdelana z bedo in krvjo tretjega sveta

Morda vas zanima tudi: Filmske novosti, za katere se leta 2022 splača v kino


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)