Ogroženo kronanje Karla III: Lahko se zgodi, da ga sploh ne bo

Velika Britanija je v pričakovanju kronanja novega kralja Karla III., a astrologinja temu dogodku ne napoveduje nič lepega.

26.10.2022 ob 9:15 | Foto: Roger Harris/Reuters, Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ogroženo kronanje Karla III: Lahko se zgodi, da ga sploh ne bo

Kralj Karel III. je postal monarh takoj po smrti kraljice Elizabete II., kronanje bo zato bolj kot ne simbolično dejanje. Astrologinja Jessica Adams pa je za britanski Express.co.uk povedala, da zvezde izbranemu datumu niso najbolj naklonjene.

Po njenem mnenju bi se po najslabšem scenariju lahko zgodilo, da do kronanja, vsaj na izbrani datum, sploh ne bi prišlo. Zakaj?

Kot je pojasnila, bi lahko štrene tedaj pomešal retrogradni Merkur. To je obdobje, v katerem je videti, da ta planet potuje vzvratno in slabo vpliva na načrtovanje, komunikacijo, izražanje ter na tehnične zadeve.

Vse to pomeni, da bi lahko na dan kronanja, oziroma pri načrtovanju tega, lahko šlo veliko narobe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by His Majesty King Charles III (Fanpage) (@hmkingcharlesiii)

"Najava kronanja in predvideni datum tega dogodka, oboje sovpada z retrogradnim Merkurjem. Položaj planetov ne govori gladkemu razvoju dogodkov v prid.

Lahko bi prišlo do spremembe datuma ali celo odpovedi," je povedala astrologinja in dodala, da bo kronanje v vsakem primeru v za kraljevo družino turbulentnem času, odnosi med najvidnejšimi akterji so še vedno napeti, hkrati je izbrani datum rojstni dan sina Harryja in Meghan Archieja, kar bi lahko spodbudilo dodatna trenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Kot da to ne bi bilo dovolj, je 6. maj 2023, torej na dan kronanja, še polna luna. "Tudi to bi lahko povzročilo težave. Vsi vemo, da se ljudje ob polni luni obnašajo drugače.

Izraz lunatic (nor) namreč izhaja prav iz latinskega poimenovanja luna," opozarja astrologinja in dodaja, da pogoji na nebu res ne govorijo v prid mirne izvedbe slavnostnega dogodka, brez drame in pretresov.

Preberite še: Camilla Parker Bowles: to je resnica o njenem prvem zakonu (in kako se je končal)

Morda vas zanima tudi: Prestrašena princ Harry in Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)